piatok 15. marca 2013

Excellent Pore Strips

Ahojky,
neviem ako vy, ale mňa to počasie ubíja :D Vyzerá to tu ako pred koncom sveta. Ešte dobre, že som sa do práce nemusela trmácať mestskou hromadnou lebo ďaleko by som asi nedošla. A k tomu všetkému na mňa lezie jarná únava. Budúci týždeň sa musím začať šprtať na štátnice, vôbec mi to nemyslí a momentálne mám asi nejaký blok v myslení :D A tak len dúfam, že sa to všetko čoskoro nejako zlepší, konečne sa začne otepľovať a rozmrazí sa aj môj mozog. 
No ale dosť bolo môjho sťažovania, prejdem teda k príspevku. Pri včerajšom nákupe v Tescu som neplánovane zabehla aj do kozmetického oddelenia a ako som sa tak prechádzala, na úplne spodnom regáli som objavila už mnohokrát ospevované  Pore strips s výťažkami z čierneho uhlia. Keďže som ich už nejakú dobu hľadala, neváhala som a ihneď som si musela vziať jedno balenie na vyskúšanie. Problémy s pórmi na nose mám od puberty, no prúžky na nos používam len veľmi výnimočne lebo s ich vytláčaním nemám bohvie aký problém. No môj priateľ je na tom o niečo horšie. Dokonca ani v kozmetickom salóne mu ich nevedeli odstrániť a to už je čo povedať. Preto sa vždy poteším, keď objavím niečo nové, čo môžem na ňom vyskúšať. Veľa sa o prúžkoch nebudem vykecávať, iste ste už o nich počuli všetko :) Predstavím vám len zopár mojích postrehov a dojmov.


Balenie

Jedno balenie obsahuje tri kusy stripsov zabalených jednotlivo a nalepených na priesvitnej fólii. Celé balenie ma vyšlo na 2,49 eura.



Vôňa

Veľmi príjemná, bylinková, bolo cítiť aj levanduľu, ktorá je v popise.



Účinok

U mňa bol presne taký, ako som predpokladala. Nos sa vyčistil celý veľmi pekne bez problémov, odlepiť prúžok som nemala problém, dokonca som ho ani nevlhčila. Prúžky som ocenila aj ráno, keď som vstala. Zvyknem mať po prebudení mastnejšiu pokožku, hlavne na nose, čo sa dnes vôbec nestalo.
Čo sa týka môjho drahého, tieto prúžky mu pomohli oveľa viac, ako ktorákoľvek iná značka. Neodstránili mu síce úplne všetky čierne bodky, ale väčšiu časť áno a to je už jeden poriadne veľký  úspech.

Celkový dojem z výrobku bol veľmi pozitívny. Pásiky pekne odstránia čierne bodky, rôzne mastnoty a dokonca aj prebytočnú a odumretú pokožku, ktorú často neviem odstrániť ani peelingom :) Pore strips môžem len a len odporúčať a vidím to teda tak, že v najbližšej dobe si zaobstarám ďalšie balenie :)

XO, Nicka



your photo name

3 komentáre:

  1. Super, ze by si konecne nasla take, ktore naozaj funguju? ;) Urcite ich kuknem aj ja. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No sú fakt dobré. Kiežby vyrábali na celú tvár :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Už jsem na ně slyšela tolik chvály, že si je budu muset konečně pořídit taky :)

    www.christinewait.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť