piatok 26. apríla 2013

Summer Festivals

Blíži sa leto a s ním spojené rôzne hudobné a iné festivaly. Pred pár dňami sa v kalifornskom meste Indio odohral jeden z najznámejších trojdňových festivalov Coachella. Počuli ste už o ňom? Prvý krát som sa o ňom dozvedela asi pred rokom a veľmi ma to zaujalo, ani nie tak pre samotný festival, ako kvôli móde. Vždy sa tu objavia tie najnovšie módne trendy a najzaujímavejšie outfity. Niektoré pekné, iné zas hrozné a niektoré neskutočne bláznivé. Snúbia sa tu rôzne štýly tých najrôznejších ľudí. Proste paráda. Ja som si dnes pre vás pripravila niekoľko návrhov na outfity, ktoré by sa mohli hodiť, ak by ste sa na nejakú podobnú letnú akciu chystali.



Dlhé, vzorované šaty sú tohtoročnou horúcou bombou, rovnako ako vecičky v neónových farbách. Sú takmer v každom obchode a skvelo sa hodia na takýto typ akcií. Dôležitá je aj ochrana pred slnkom v podobe nejakých tých okuliarov, či dokonca klobúka.


Moje obľúbené studds. Sú všade kam sa pozriem a som do nich bezhlavo zamilovaná. Taktiež zbožňujem motív lebiek, ktorými sa to v poslednej dobe taktiež hemží jedna radosť. No a nesmú chýbať ani zvieracie vzory. Mňaaaau ;)

Dlhé sukne sa mi neskutočne páčia, no bohužiaľ ja som ešte u nás v obchodoch neobjavila žiadnu, ktorá by ma zaujala :( Podobný Slamený klobúčik som videla nedávno sa veľmi dobrú cenu v New Yorkeri a asi sa po neho niekedy vrátim :D No a čo sa týka toho krátkeho topu, tak na ten by som si osobne s mojím bruškom po zime asi netrúfla, ale k tomuto outiftu sa nesmierne hodí.

Ombre style je ešte stále v kurze. K nám sa síce dostáva pomaly, ale isto a určite nič nepokazíte ani šatami, či inými kúskami v tomto prevedení. Naviac tieto sú super, pretože vyzerajú tak galakticky.

A v poslednom rade nemôžem zabudnúť ani na tzv. "high low" šaty a sukne. Sú neskutočne pohodlné, vyzerajú sexy a štýlovo.

Tak čo vy na to? Páčil sa vám niektorý z outfitov? Alebo by ste si vybrali len niečo z toho?

XO, Nicka

Obrázky dostupné na www.polyvore.com


your photo name

2 komentáre:

  1. Tie šaty s krátkym predkom a dlhým zadkom stále ešte nechápem... :D :D :D Ale srdiečkové okuliare ohhhhh tie by som veľmi chcela... :) PS: Už ta follovujem na Instagrame... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ono to vyzera dobre ked si to clovek oblecie....Je to ine, ale chce to len zvyk...mam jednu suknu a citim sa v nej strasne pohodlne, este si chcem zaobstarat jedne saty, ktore maju v New Yorkeri...srdieckove okuliare sa mi tiez hrozne pacia, ale mne by nepristali, ale tak snivat mozem :D
    Idem aj ja teba follovat :DD

    OdpovedaťOdstrániť