utorok 28. mája 2013

Májový Ladybox

Tak a je to tu J Ani ja som neodolala a konečne mám svoj prvý Ladybox. Strašne som sa na neho tešila, ale zároveň aj trochu obávala, či mi produkty sadnú. Našťastie ma výrobky na prvý pohľad veľmi zaujali, a či mi sadnú uvidím, až ich začnem používať. Ak nie, poputujú ďalej :D


Krabička ma na začiatku trochu prekvapila. Predstavovala som si ju väčšiu, ale no nič. Pri otváraní som si pripadala akoby som rozkladala matriošku (box in the box) :D Ale musím povedať, že má to svoje čaro, pretože mi to pripomenulo vianoce. Ešte som len boxík začala vybaľovať z krabice a už sa na mňa vyvalil čierny "sajrajt" z nastrihaných papierikov a po otvorení som zistila, že skoro všetky výrobky sú od toho mierne špinavé. Do budúcna by možno bolo lepšie vymyslieť niečo iné. Nemám rada, keď je nová vec špinavá a v obchode by som si ju určite takú nekúpila. Niekomu to možno vadiť nebude, ale ja som trochu perfekcionista v týchto veciach.


Po otvorení som na vrchu objavila list od Lady, v ktorom opisuje výber výrobkov, ktoré sú v boxe prezentované ako aj ich skrátený popis a tipy na používanie. Najviac sa mi na tomto liste páči pečať, ktorá je na vrchu listu. Pôsobí to veľmi vkusne J




Ale poďme už teda k samotným výrobkom. Celkovo ak rátam aj vzorkové, ich bolo 7. Začnem od tých, ktoré boli v plnom balení.
  • Le Chaton – výživná tvarohová maska s medom (100g)


Tento produkt ma hrozne zaujal. Síce masky na tvár nepoužívam, no to neznamená, že ju neskúsim. Práve naopak. Pleťové výrobky mám hrozne rada a na tento sa moc teším. Okrem tvarohu a medu má maska obsahovať aj maslo z kozieho mlieka a je obohatená o vitamín E. Je vhodná pre zmiešanú pleť, čiže týmto mi ulahodili. Ale tak dalo sa čakať, keďže ide o personalizovaný produkt. Má hrozne povedomú vôňu no vôbec neviem prísť na to, čo mi pripomína.
  • Lambre – tekuté očné tiene, odtieň 06 (3,5ml)


Tiene sú jedna z kozmetických vecí, ktoré u mňa nesmú za žiadnych okolností chýbať. Preto ma tento výrobok potešil najviac. Je to už dosť dávno, čo som mala nejaké tekuté a po prvom vyskúšaní na ruku musím povedať, že ma milo prekvapili. V tube sa zdajú perleťovo biele, no po nanesené sa lesknú do ružova a nie sú veľmi výrazné, preto sa budú skvelo hodiť na denné líčenie. Aplikátor tieňov je ako v leskoch.
Tiene už používam asi tri dni a musím povedať, že sú famózne ;) Dobre držia, nie sú výrazné a na viečku ich vôbec nepociťujem, čo je pri tekutých tieňoch výnimočné. Ak by sa tento výrobok predával bežne, určite by som si ho kúpila a vyskúšala by som aj iné z tejto značky. 

Ďalšie výrobky sú balené ako vzorky.
  • Iven Cosmetics Collagen – špeciál s elastínom (10ml)


Vraví sa, že po 25 roku začína mať pleť nedostatok kolagénu a tým sa stáva pokožka menej pružnou, ochabuje a teda starne. Avšak ja som ešte doposiaľ nikdy nemala nejaké problémy s pleťou a aj v rodine máme celkom peknú pleť, takže neviem, či sa vôbec mám chuť púšťať do skúšania tohto výrobku. No musím povedať, že má neskutočne krásnu vôňu a krémik s touto vôňou by som veľmi rada uvítala.
  • Lee Stafford Dry Shampoo Original – suchý šampón (50ml)


Keď som zbadala tento výrobok, trochu ma to na začiatku zaskočilo. Značka má v logu psa a ešte aj v názve je plemeno psa, takže som sa najprv zarazila, či mi pribalili nejaký výrobok pre psa :D No potom som zistila, že značka je pomenovaná podľa istého anglického kaderníka. Trpím lupinami a stále používam jeden a ten istý šampón, ktorý udržiava tento môj problém v stave dormancie :D Preto som sa vždy bála skúšať niečo nové a zbytočne vyhadzovať peniaze za niečo, čo možno nebudem môcť používať. Preto som skutočne rada, že môžem skúsiť aj tento výrobok. Počula som o podobných šampónoch veľa a som sama zvedavá, či ma prekvapí alebo nie.
  • Palmer´s CBF Lotion – telové mlieko s kakaovým maslom (50ml)


Nikdy som nemala rada kozmetiku v ktorej figurovala vanilka, kokos, kakao a podobné presladené vecičky. No v poslednej dobe sa mi asi menia chuťové a čuchové bunky, pretože sa neviem takýchto výrobkov nabažiť. Mliečko vonia skvelo a obávam sa, že ho budem mať chuť skôr zjesť.
Od tejto značky bola v balíčku pribalená aj vzorka tzv. Firming Butter. Výrobok by mal byť vhodný pre ženy po tehotenstve alebo strate váhy na spevnenie pokožky.
  • Duck Island – pena do kúpeľa a sprchový gél 2v1 (30ml)


Túto značku nepoznám, vraj poskytuje výrobky do luxusných hotelov vo Veľkej Británii. Strašne sa mi páči dizajn fľaštičky, no samotná vôňa výrobku ma neohúrila, príde mi strašne lacná, preto ho využijem skôr na čistenie štetcov alebo podobne.
  • Marvis Classic Strong Mint – zubná pasta (10ml)


Neviem odkiaľ mi je dizajn tejto pasty povedomí, no výrobok ma veľmi potešil. Od pasty vždy očakávam dve veci, a to, aby dobre penila, pretože inak nemám pocit čisto umytých zubov, a aby bola šetrná k mojim citlivým zubom. Takže som strašne zvedavá J


Celkovo hodnotím môj prvý Ladybox kladne. Personalizácia dopadla na výbornú, boxík došiel v poriadku, čiže fakt nemám čo vytknúť.

XO, Nicka


your photo name

1 komentár:

  1. Ten Cocoa Butter je tu v Irsku veľmi populárny tehuľkami na bruško... :)

    OdpovedaťOdstrániť