nedeľa 1. decembra 2013

Christmas Home Decor Inspiration

Z duše neznášam zimu, chladné počasie, mokro, vietor, roztápajúci sa sneh. Jediné, čo ma ako tak upokojuje a teší je, že je to aj obdobie Vianoc, ktoré úplne milujem. Je to môj najobľúbenejší sviatok. Samozrejme, že sa vždy teším na Štedrý večer, ale najviac zbožňujem samotnú prípravu, ktorá u mňa prebieha zhruba už od začiatku decembra. Všetko to nakupovanie a balenie darčekov pre mojich najmilších, pečenie a zdobenie medovníkov, dekorovanie bytíku, DIY projektíky sú pre mňa akousi tradíciou, ktorú si nesmierne užívam. Samozrejme k tomu nesmie chýbať výborný punč, čo dodáva celej vianočnej atmosfére ten správny šmrnc. Dnešný príspevok sa bude týkať vianočných dekorácii, ktoré si dokonca viete vyrobiť aj sami a svojpomocne :)
Enjoy!


Veľmi jednoduchý nápad, ktorý rozvonia váš byt. Myslím, že narezať pomaranč a ponapichovať zopár korenín zvládne aj menej zručný človek :) 
Opäť niečo super easy :) Stačí vínový pohár, zopár dekorácií a ozdôb, čajová, či klasická sviečka, a je z toho nádherný svietnik :)
Tento veniec je proste dokonalý. Jeho výroba tiež nie je ťažká, hoci možno trochu zdĺhavejšia. Potrebujete len polystyrénový kruh, vianočné gule a glue gun (tavnú lepidlovú pištoľ). Na tento DIY projetík sa chystám, až budú gule v akcii :)
Vrecovina môže byť skvelou dekoráciou, pretože vyzerá veľmi štýlovo. Už ju len doplniť nejakými prírodnými alebo zlatými ozdobami.
Škorica je pre mňa neodmysliteľnou súčasťou Vianoc, a to nie len pri pečení a varení punču. Tento svietnik dokáže vyrobiť aj malé dieťa. Vyzerá rozkošne a rozžiari každú miestnosť, do ktorej ho dáte.
Ďalšie nápady vám prinesiem už čoskoro :*

A čo vy? Máte radi Vianoce a celý "zhon" okolo toho? Čo je vašou každoročnou tradíciou pred Vianocami a bez čoho by ste si ich nevedeli predstaviť?

XO, Nicka

Obrázky dostupné na www.pinterest.com


your photo name

11 komentárov:

  1. Anoo...Vánoce mám ráda, a vánoční shon? no..občas jo :-D...ale jakmile je toho pak hodně,tak to pak nesnáším :-D
    ChickWithKick and her life

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale tak to asi každý :D No po Štedrom dni je všetkému koniec a ja som potom smutná a už s teším na ďalšie Vianoce :D

      Odstrániť
  2. Pomaranč so škoricou som aj ja dávnejšie skúšala a bola to úžasná vôňa. Tá posledná fotka vyzerá super, určite vyskúšam. :)
    fashionhappenss.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tyhle obrázky mám ráda :) moc hezký

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vdaka, tiez mam rada take obrazocky, ako inspiraciu, ale aj na vylepsenie dna ;)

      Odstrániť
  4. Děkuji za super tipy na předvánoční zkrášlení domova a těším se na další!
    Vánoce miluju a všechny ty přípravy taky!
    Lenka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jeeeej krasne, taky veniec skusa v zlatom style kamoska...najviac sa mi paci ta skoricova sviecka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super, tie obratene pohare by som mohla tento rok vyuzit na Stedrovecernom stole. ;) Milujem Vianoce, uz som vcera vyzdobila cely nas domov, tiez to dam coskoro na blog. ;)

    OdpovedaťOdstrániť