pondelok 17. februára 2014

Sleek Au Naturel

Ahojte všetci,
tak aký ste mali víkend? Ja konečne po dlhšej dobe fantastický, až mi bolo ľúto, že sa skončil. Dnes by som vám rada ukázala ďalšiu Sleek paletku, tentoraz pôjde o Au Naturel, čo je paletka plná krásnych prirodzených farieb. Tak poďme na to :)



Obal paletky je opäť matný čierny s nápisom Sleek. Je trochu nepraktický, lebo sa rýchlo zašpiní, ale inak to vyzerá fakt skvelo. Otváranie je, ako som už spomínala minule, trochu "o nechty".
Vo vnútri nájdete 12 prekrásnych tieňov, odstupňovaných od najsvetlejšieho po najtmavší. Názvy odtieňov sú odvodené väčšinou od nejakého prírodného materiálu, či jedla , ako napríklad kôra, mach, pagaštan, kapučíno, či nugát.


Farbičky sú na prvý pohľad fakt prekrásne. Väčšina z nich je matných, bez odleskov, no nájdeme tu aj štyri trblietavejšie odtiene (Taupe, Conker, Moss a Mineral Earth). Prijala by som tak ešte zo dve - tri farby, ale inak je ako stvorená pre mňa.


Čo sa "swatchov" týka, tak ako môžete vidieť, svetlejšie odtiene sú slabšie viditeľné, ale na oku to vôbec nevadí a sú práve ideálne na denné líčenie. Najmenej výraznou farbou zo svetlých odtieňov je podľa mňa Nubuck, z najtmavších je to Regal, čo ma trochu sklamalo (ale to je asi jediná farba). Prekrásnou sýtou farbou je Bark, ale aj Noir, Conker, Moss a Taupe. Medzi moje najobľúbenejšie patrí Nougat, Conker, no ešte viac Moss a Bark. Jediným odtieňom do zelena je v paletke práve Moss (dostal výstižné pomenovanie podľa machu, ktorý mi aj fakt pripomína). Dosť zle sa to fotilo, takže odtiene sa možno nezdajú také, aké sú v skutočnosti.

No a aké boli moje dojmy?
Celkovo sa mi paletka páči a musím sa priznať, že už dva mesiace nepoužívam skoro žiadne iné tiene. Väčšina farieb síce nie je veľmi výrazná, no to vôbec nevadí, pretože pri nalíčení je rozdiel viditeľný. S tmavými odtieňmi sa dá krásne vyhrať, s paletkou viete urobiť ako denné, decentné a menej výrazné líčenie, tak aj líčenie na večer, v podobe "smoky eyes". No a čo sa týka výdrže, bez bázy som to neskúšala, no s bázou mi vydržia bez zhlukov v pohode 8 hodín. Väčšina tieňov nepráši, trošku prášivejšie sú prvé štyri odtiene, ale nie je to nič strašné. Ak máte radi neutrálne farby, zemité odtiene, tak je táto paletka podľa mňa pre vás ako stvorená. Myslím, že je to na trhu jedna z najlepších a lacnejších variánt a osobne ju môžem len a len odporúčať. Kupovala som ju TU, ale nájsť ju môžete aj inde, napríklad TU a TU.

Máte skúsenosti so značkou Sleek? Ak áno, ktoré sú vaše obľúbené produkty?
Ak ste sa ešte nezapojili do giveaway, stále máte šancu. Stačí kliknúť tu.

XO, Nicka


your photo name

11 komentárov:

  1. Vzdy, ked vidim tieto Sleek paletky, tak sa mi len tak slinky zbiehaju... :) Ale pri mojej kolekcii ich fakt uz nepotrebujem... :D :D :D Ale tato vyzera zas velmi krasne!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ja uz nepotrebujem ziadne nove, ale tak nejaku tu naked paletku by som este "uzivila" :D

      Odstrániť
    2. O to presne ide, že mám dve Nakedky a fakt by som si už nemala nič kupovať, ale ten vnútorný hlas sa fakt ťažko potláča, no nie? :)

      Odstrániť
    3. O to presne ide, že mám dve Nakedky a fakt by som si už nemala nič kupovať, ale ten vnútorný hlas sa fakt ťažko potláča, no nie? :)

      Odstrániť
    4. Tak to sme my zeny, co uz narobis :D

      Odstrániť
  2. Paletka je skvělá, tak asi jako všechny od Sleeku!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vyzerá nádherne :) a majú fakt priaznivé ceny..

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Už si taky musím pořídít nejakou paletku od Sleeku !

    Nicole blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som chcela vyskusat este nejaku licenku alebo ruz ;)

      Odstrániť