štvrtok 14. februára 2013

Filmy na Valentína

Ahojte,
tak ako budete tráviť dnešný dník? Ja určite niečo podniknem s priateľom no a potom večer si možno pustím nejaký pekný romantický filmík. Ponuka na dnešok je veľmi rozmanitá a s najväčšou pravdepodobnosťou siahnem po niektorej osvedčenej klasike, ktorú mám v pc. Ako inšpiráciu ponúkam zopár tipov na filmy, ktoré sú fakt dobré a ku ktorým sa stále rada vraciam. Ak ste ich nevideli, môžem len a len vrelo odporúčať. A ak ste beznádejný romantik tak ako ja, určite si z nich niečo dobré vyberiete :)



Sex v meste :) Milujem seriál, všetky série mám hodené v počítači a vždy po čase si ho rada pozriem znova. No zamilovala som si aj filmy. Sú úžasne vtipné a samozrejme romantické. Neviem si predstaviť lepšie strávený večer, pri lepšom filme :)

Twilight saga - viem, že veľa ľudí ju neznáša a pripadá im to strašne infantilné, no mne je to jedno :) Je to jedna úplne super bomba špica séria, ktorá vznikla podľa ešte lepších knižiek :) U mňa vyhráva jednoznačne tím Edward, a čo u vás?


Titanic - keď som videla tento film po prvý krát, mala som iba 10 rokov, no bola som z neho nenormálne uchvátená a na veľmi dlhú dobu sa stal mojím naj filmom :)


Pearl Harbor - zbožňujem filmy s vojenskou tématikou a v tomto filme sa snúbi všetko, čo mám rada :)



Žena cestovateľa časom - po prvom videní tohto filmu som bola úplne v nemom úžase. Od vtedy som ho videla veľa, veľa ráz a musím povedať, že zakaždým ma nesmierne dojme k slzám :(




 Tieto štyri filmy sú veľmi pekné, oddychové. Nie sú to tie tipy filmov, pri ktorých vyroníte more sĺz, ale určite sa príjemne pobavíte :)


Zápisník jednej lásky - osvedčená klasika :)


P.S. milujem ťa - ďalší romantický, ale veľmi smutný príbeh. Tu som sa prvý krát platonicky zaľúbila do Gerarda Butlera :P

A čo vy moji milý? Ktorý film je váš obľúbený? Máte radi romantické filmy, alebo preferujete skôr iný žáner?

XO, Nicka

Obrázky dostupné na www.pinterest.com a www.polyvore.com


your photo name

4 komentáre:

  1. PS: I love you je skvely film, ani tak pribeh ako to ako je v nom zobrazene Irsko a sexi Irsky chlapi. :) (Ja zijem v Irsku, preto ma to vzdy tak vezme) :) V Perl Harbour hraju vsetci moji oblubeni herci, Sex and the City je strasne Funny a ta scena , ked ho vytrieska kvetmi, je taka plna emocii, ze som si ju musela pozriet viackrat za sebou... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ach tak to ti úprimne závidim...Je to krásna krajina, aspoň podľa toho čo som videla na nete :) Aj v skutočnosti sú tam taký pekní chlapi alebo je to len vo filmoch?

      Odstrániť
  2. No ako Ti to vysvetlim... :D Niektori su super pekni a niektori vyzeraju ako Leprikoni rysavi a pehati... :D :D :D Ale mne osobne sa aj taki pacia. ;)

    danielakurkystyle.blogspot.ie

    OdpovedaťOdstrániť