nedeľa 1. septembra 2013

Fall Fashion Tips

Jeseň je moja najobľúbenejšia časť roka. Obmena šatníka však ešte neznamená, že musíme všetky svoje letné šaty zahrabať hlboko do skrine. Veľkou výhodou tohto ročného obdobia je, že oblečenie môžete vrstviť, a kombinovať tak teplejšie kúsky so vzdušnými letnými kúskami. Čo je a bude veľkým hitom? Či ktoré sú top farby tohtoročnej jesene? Tieto otázky vám zodpoviem v nasledujúcom príspevku.


Aké farby budú dominovať?

Základom bude béžová, sivá a rôzne neutrálne odtiene.

Z chladnejších farieb to bude napr. fialová, fuchsiová, kobaltová, či tmavo zelená.

Teplejším farbám dominujú rôzne odtiene červenej a ružovej, ako aj žltá až horčicová.


Aké módne kúsky budú in?
*Svetre nadmerných veľkostí (tzv. "oversize")

*Loafers alebo tzv. mokasíny

*Eko - kožené kúsky - nohavice, legíny, bundy...

*Veľké army bundy

*Vzory, vzory a ešte raz vzory

*Kotníčky (na opätku, bez, rockové, elegantné...)

*Menswear (či už tzv. "boyfriend" rifle, mužské košele...)

*Kožušina (ako milovníčka zvierat preferujem umelú)

*Klobúky (skvelý doplnok, ak vaše vlasy nevyzerajú v daný deň práve najlepšie)

A čo vlasy?

V účesoch sa medze nekladú. Či už si dáte vlasy ostrihať na krátko alebo ich budete nosiť rovne a ulízane,  jemné vlny, obyčajné copy, rôzne druhy vrkočov, či donutsy, proste dnes sa nosí asi všetko a čokoľvek zvolíte, bude to fajn.

Čo s nechtami?

Dominovať budú hlavne tmavé farby ako čierna, vínovo červená, taktiež rôzne metalické odtiene a brániť sa nemusíte ani glitrom, kryštálikom, či iným 3D doplnkom.

A čo moji osobní favoriti?

Z farieb sa prikláňam k sivej, bordovej a námornickej modrej. Čo sa týka oblečenia, určite si nenechám ujsť legíny kombinované s ekokožou, kotníkové čižmičky, veľké šály a šatky, ktoré sú pre mňa nevyhnutnosťou. Vlasy nejako vážne neriešim. Spravím si na hlave to, na čo mám predovšetkým čas a väčšinou ho veľa nie je, tak ich nosím rozpustené alebo v cope. Zato nechty, na tie nedám dopustiť. Milujem tmavé nechty, preto je toto obdobie pre mňa ako stvorené.

A čo vy? Máte radi jeseň? Bez čoho v šatníku sa v toto ročné obdobie nezaobídete? A čo je vašim favoritom?

XO, Nicka

Obrázky dostupné na www.pinterest.com


your photo name

4 komentáre:

  1. Skvelá inšpirácia. Z farieb mám rada béžovú, tak tú ani neplánujem nosiť. Skôr niečo oveľa farebnejšie. Neznášam oversizy a mokasíny. Tie prvé úplne deformujú postavu a mokasíny by podľa mňa mali nosiť iba chlapy.
    Určite budem nosiť členkové čižmy, šatky a vzory. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa naopak mokasíny páčia veľmi, hlavne zdobené napr. studsami :) Tie svetre tiež nie sú nič pre mňa, i keď nie na každom to vyzerá zle.

      Odstrániť
    2. Nieeeee mokasiny, to radsej balerinky. ;) A obrovske svetre? Jasne, ze vyzeraju na niekom dobre... :) Napriklad na mne... hahahahaha takze im dajte sancu baby. :)

      Odstrániť
  2. No ja si teda NIKDY nedam mokasiny... :D :D :D Podla mna je to hrozne, ale urcite kostkove cizmicky si tuto jesen zozeniem. Co sa tyka ostatneho... vrkoce budem zapletat a tulit sa do obrovskych svetrov a salov. :D

    OdpovedaťOdstrániť