štvrtok 25. júla 2013

New in July

Tento mesiac ubehol strašne rýchlo a ani sa mi nechce veriť, že už je polovica prázdnin a teda aj leta skoro za nami a ja som ešte nič poriadne nezažila. No to sa snáď čoskoro zmení, pretože už v sobotu odlietam na dlho očakávanú dovolenku. V mesiaci júl som drogérky navštívila len veľmi málo, ale to bude aj tým, že mám ešte plné skrinky vecí, ktoré mi treba dopoužívať. No zopár vecí na kúpu sa našlo a dnes vám ich v skratke predstavím.




Už nejakú dobu som sa chystala vytvoriť si galaxy nails (nechty v štýle galaxie), no nemala som k tomu potrebné veci. Preto som si kúpila tri laky od Essence, jeden modrozelený lak z kolekcie Colour & Go (147 miss universe), nail art special effect topper a jeden top coat. No už viem prečo som sa vždy vyhýbala kupovaniu farebných lakov tejto značky. Ich krytie ako aj výdrž sú strašne smiešne. No s topferom som celkom spokojná. Top coat tiež nie je boh vie aký zázrak, no mám rada podkladové laky od Essence. Samozrejme aby som vytvorila dojem galaxie, musela som si zaobstarať aj hubky. Určite ešte niekedy v budúcnosti urobím na tento alebo podobný look a techniku tutoriál, takže sa máte na čo tešiť.


Už dosť dlho som hľadala dobrý pilník na nohy a tento od Oriflamu som už dávnejšie mala a bola som s ním spokojná, tak som si kúpila ďalší. O nôžky sa predsa v týchto letných dňoch treba starať. Nikto nie je zvedavý na vaše zažltnuté a suché päty. 


O tomto výrobku sa toho už popísalo veľa, chcela som ho vyskúšať a musím povedať, že fakt nie je zlý. Páči sa mi jeho široká využiteľnosť. Môžete ho využiť ako bronzer, tiene aj ako highlighter. Je dostupný v dvoch variantoch, pre blondíny a brunety a aj napriek tomu, že už nie som blond, kúpila som si práve túto variantu, lebo mi prišla pre mňa použiteľnejšia. Páči sa mi, že sa nepráši, stačí ho použiť len trochu a vydrží dosť dlho. No a na takú smiešnu cenu je to podľa mňa skvelá kúpa.


Zháňala som niečo na ochranu vlasov pred slnkom, pretože vždy keď som na dovolenke, moje vlasy hrozne trpia, no nie len slnkom, ale aj častým umývaním a tým, že sa potápam v slanej vode. Objavila som tento After sun Hair oil a skúšala som ho použiť aj ako ochranu pred fénovaním. Končeky skutočne neboli také vysušené ako zvyčajne, a navyše úžasne vonia. 


Posledná vec, ktorú som kúpila je táto dámska voňavka zn. Puma, ktorá vonia neskutočne dobre, citrusovo a ešte nejako zvláštne, no proste fantasticky. Škoda len tej krátkej výdrže. Vždy mám pocit, že po 15 minútach už nevoniam :(

No a posledná fotka je z môjho balenia sa na dovolenku. Za dva dni odlietam do Egypta, milujem to tam, takže sa strááášne teším. 


XO, Nicka



your photo name

6 komentárov:

  1. Nickaaaaaaa, nehaň laky od Essence! :D :D :D :D :D A vidím, že si si zbalila veci na snorklovanie, aj ja to strašne zbožňujem, keby sa dalo mám stále hlavu pod vodou... :)

    DanielaKurkyStyle

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D tak ale kazdopadne musis aj ty uznat, ze v porovnani s inymi znackami to je bieda...ale zas cena je dobra :) jj veci na snorchlovanie musia byt, je to moja najoblubenejsia cinnost pri mori a tento rok som si to na polno vychutnala :)

      Odstrániť
  2. Laky sú veľmi pekné, ale ten zelený má kamoška a zdá sa mi, že v skutočnosti ide až do čierna než do zelena. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. on je strasne zvlastny, v kazdom svetle sa javi inak, no orifinal je to taka ta petrolejovo modra farba...

      Odstrániť
  3. Krásne laky, uži si to na dovči. :) pozývam ťa na giveaway. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Diiik, uzila som si to do sitosti ;) a uz mi to aj chyba :D

      Odstrániť