štvrtok 29. augusta 2013

Fall is comming

Pred nami je september a s ním sa blíži aj koniec leta. Pre mnohých z vás to znamená aj viac povinností, keďže začne školský rok. Dnešok bol nie len štátnym sviatokom (SNP), ale oslavovali sa aj meniny mojej maličkosti, a tak som mala "free day" v práci. No ani sychravé počasie mi na vráskach nepridalo, a aj napriek tomu sme sa s priateľom rozhodli vyjsť si do mesta, len tak trochu na prechádzku. Mesto bolo poloprázdne, jednak asi aj kvôli počasiu, jednak aj pre to, že si ľudia užívajú posledné prázdninové a dovolenkové dni. O to ale bolo lepšie. Tá tichá, i keď pochmúrna atmosféra, ktorú mám veľmi rada :) Avšak, vďaka za skorý príchod jesene, pretože som aspoň mala možnosť vyvetrať moje zbrusu nové kotníčky. Dlhšiu dobu som zháňala nejaké, ktoré by boli vhodné ako na bežné nosenie, tak aj do mesta na záťah, a ktoré by vyzerali štýlovo a zároveň jednoducho. Tieto som nakoniec objavila v Humanicu, no a na to aké sú vysoké sú super pohodlné (a to som v nich prešla celú hlavnú, aj Aupark a to je už čo povedať) a vyzerajú úžasne. Čo si o nich myslíte? A ako si užívate posledné prázdninové dni vy?

(bunda: Orsay, rifle: sekáč, tričko sekáč, kotníčky: Humanic, kabelka: net)






XO, Nicka


your photo name

2 komentáre:

  1. Pekný outfit. Najviac sa mi páči bunda a tričko.
    Topánky sú jednoduché, ale pekné. Tiež si plánujem niekedy teraz nejaké kúpiť, tak som zvedavá, či nájdem nejaké pekné. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú bundu doslova milujem. Toto je moja štvrtá bunda z Orsay a musím povedať, že asi okrem ďalších dvoch vecí, som tam v živote nič nekúpila. No vetrovky, koženky a riflovky majú úžasné. Ich strihy sú brutálne dobré.

      Odstrániť