piatok 16. augusta 2013

Insta Dry Sally Hansen

Už v niekoľkých príspevkoch som spomínala, že milujem laky značky Sally Hansen. Značka nie len, že poskytuje široký výber farieb, no predovšetkým sa s nimi neskutočne dobre pracuje, pretože majú dobrú konzistenciu, aj veľkosť štetca. Taktiež veľmi dobre schnú. Cestou na dovolenku som si kúpila Emmu a pri jej letmom listovaní som natrafila na novinku Insta Dry, priesvitný topcoat, ktorý by mal urýchliť schnutie akéhokoľvek laku na nechty. Bola som taká zvedavá, že okamžite ako som prišla domov som letela do obchodu kúpiť ho. No a aké sú moje dojmy? Je to zatiaľ asi najlepší topcoat s akým som sa stretla. Rýchlosť schnutia je skutočne taká ako uvádzajú, čiže zhruba 30 sekúnd. Je to fakt veľká pomoc v prípade, ak sa večer niekam chystáte a potrebujete si nechty rýchlo prelakovať, no nemáte času nazbyt. Stačí len na vrch aplikovať Insta Dry a môžete vyraziť bez obáv. Včera som to zažila na vlastnej koži :D No a čo výdrž? Bežne sa mi lak bez použitia akéhokoľvek topcoatu začne zlupovať niekedy už v ten istý deň, inokedy na druhý. S Insta Dry mi nechty vydržali v pohode zhruba 4 dni, neolupovali sa, mierne sa ošúchali, ale ja veľa umývam riad, takže kto nič nerobí, myslím, že mu nechty môžu ostať pekné aj týždeň. Cena? Veľmi priateľná, 3.99€. Mala som aj drahší topcoat, tuším od Mavali, ktorý stál vyše 10€, no ani ten sa mu nevyrovnal :) Takže som spokojná, že som opäť objavila niečo nové, čomu ostanem verná. A myslím, že v budúcnosti vyskúšam aj ďalšie produkty od SH.





your photo name

4 komentáre:

  1. Pekný článok. Aj ja rozmýšľam nad kúpou nejakého laku z tejto značky. Odrádza ma iba cena a veľkosť. Keďže si nechty farbím iba občas, tak by mi vyschol alebo zhustol.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tie farebne kupis uz aj za nejake 4 eura a su normalnej velkosti, aspon v Dmku ich maju....a co sa tyka toho schnutia, tak jeden lak co mam uz vyse roka je este stale vo vobornom stave :) Takze mozem len odporucit ;)

      Odstrániť
  2. Ja som od nich mala Miracle treatment a ta pekne vyliecila rozstiepene nechty !


    Inak pozyvam na WELEDA giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/weleda-peeling-super-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt? No to musim vyskusat lebo prave mam ten problem :) Vdaka za tip ;)
      Oki, zapajam sa ;)

      Odstrániť