utorok 27. augusta 2013

Narodeninový Ladybox

Včera mi konečne dorazil augustový Ladybox, avšak záplava recenzií od blogeriek, ktoré ho obdržali skôr spôsobila, že som už dopredu vedela, čo v ňom približne bude a tým moje prekvapenie opadlo. Nato, že boxík oslavoval svoje prvé narodeniny (týmto mu teda blahoželám), výrobkov v ňom bolo žalostne málo, čo ma dosť sklamalo. A to pri združovaní so Senzaboxom sľubovali, že bude lepší, no mám pocit, akoby všetko okrem samotnej krabice, bolo po starom. Ale tak s tým už nič nenarobím, že? Čo všetko som vo svojej krabičke objavila a aké sú moje prvé dojmy?


Nechcem sa tu tri hodiny rozpisovať o tom, aká nadšená som bola zo samotnej, takže len v skratke. Balíček opäť dorazil zabalený v ružovej tvrdej krabici. Aj napriek tomu, že viaceré recenzie kritizovali dizajn boxu, mne sa páčil zatiaľ najviac zo všetkých. 


Avšak nová kartička sa mi už až tak nepáčila. Tá stará s pečaťou bola podľa mňa oveľa krajšia, ale to je len drobný detail, ktorý nie každému musí vadiť :)



A čo samotné výrobky?


Hoci som už vedela, čo za výrobky približne dostanem, keď som krabičku otvorila, aj tak som ostala v miernom šoku. Ak by tam nebolo toľko nastrihaného papiera, tak by sa v tej krabici výrobky doslova stratili. Samotná hodnota výrobkov je síce vyššia, ale aj tak. Pritom to nie sú značky, ktoré by som nejako dobre poznala alebo ich vyhľadávala, a to, že boli také malinké ma trošku sklamalo. Viem, že do tak malej krabičky nemôžu napchať milión vecí, ale aspoň jeden väčší výrobok by potešil. Človek má potom ihneď pocit, že je toho viac :D Osobne sa mi veľmi páčil minulomesačný box, kde bol napr. Palmolive sprcháč.


Začnem tým, čo ma potešilo najviac. Viem, že tiene značky Lambré som už ospevovala, no dorazili mi opäť, asi preto, že mám predplatné a musím povedať, že zo všetkého ma potešili najviac. Prečo? Pretože sú skvelé. Majú dobrú konzistenciu, príjemne sa mi s nimi pracuje a vydržia dlho. Veľmi som si ich obľúbila a síce ich teraz dlho nemusím kupovať, no v budúcnosti sa určite nebudem brániť kúpe ďalších.


Značka Inglot už svoje zastúpenie v boxe mala pred dvoma mesiacmi v podobe lícenky, ktorú taktiež používam skoro neustále, preto som bola rada, keď mi prišli tieto tiene. Majú veľmi pekný, prirodzený odtieň, ružovkastý až nude. Na očiach vyzerá fantasticky. No bežne v obchode by som si ho asi nekúpila, pretože mi príde dosť drahý (150Kč - za čosi tak malinké?).


Výrobky na pery, to je moje. Lesky veľmi nepoužívam, preto by som sa viac potešila Lip Butteru, no nakoniec nie je vôbec zlý a určite ho raz za čas využijem. Značku Korres síce nepoznám, no zatiaľ som celkom spokojná s tým, čo som dostala. Farba je veľmi neutrálna, vhodná na každodenné nosenie. Čo sa týka konzistencie, tak nie je príliš lepivý a má nádhernú čerešňovú vôňu. Mňam!


Ryor značku poznám zbežne, no viem, že ich výrobky sú v celku dobré a lacné. Toto cestovné balenie uvoľňujúceho mätového gélu na nohy určite nejako využijem, napríklad po namáhavom dni v práci.


Ďalej som obdržala cestovné balenie šampónu a kondicionéru s kokosovým mliekom značky Pure Fiji. Ako viete šampóny skúšam len nerada, no tieto výrobky voňajú neskutočne dobre, takže im možno dám šancu :)


A taktiež som v balíčku našla vzorky vlasového mlieka a oleja od značky TMT.


Úplne najmenej ma potešil suchý šampón zn. Lee Stafford, ktorý som už v jednom boxe mala a ktorý som vyskúšala len raz a nikdy viac, a hneď som si musela ísť vlasy umyť normálnym šampónom. Personalizácia ma v tomto prípade sklamala, pretože by som radšej brala napríklad krém proti celulitíde od značky Eveline, ktorý sa ku mne ešte endostal :(

Aké je moje celkové hodnotenie? Boxík ma spočiatku mierne negatívne šokoval, no až na pár maličkostí to nakoniec nebol až taký veľký prepadák. Najviac ma potešili obe tiene a lesk a najmenej suchý šampón, ktorý poputuje ďalej.

XO, Nicka


your photo name

8 komentárov:

  1. Krásne veci, škoda že ich je tak málo :) Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano su pekne, aj vcelku som spokojna (inglot tiene nemaju chybu a ten lesk tiez), ale v celku dost malinko veci dali :(

      Odstrániť
  2. Pekné veci, hoci tiež väčšinu značiek nepoznám. Najviac ma zaujali tie vlasové prípravky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pure Fiji som dneska skusala a zatial som velmi spokojna, no uvidime po druhom az tretom umyti, ci sa mi nezacnu robit lupiny....

      Odstrániť
  3. Ja som dlho rozmýšľala či si ho mám objednať, ten minulomesačný ma dosť sklamal a tento hmmm.. tak zrovna toto tvoje balenie by som brala ale ak by mi prišlo maslo na pery a lak na nechty, tak to by som už asi zúrila :) aj keď som im vyplnila super dlhý dotazník aj tak mi minule došiel hrozný odtieň rúžu /chcela som telové odtiene, prišiel mi krvavočervený, no holt smola.../

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mna ten minulomesacny naopak neskutocne potesil, pretoze tam boli vsetky pre mna vyuzitelne veci...aj mne sa najviac pacilo z tohtomesacnych variant toto, pretoze lak ma az tak neuchvatil....s tou personalizaciou mas pravdu a hlavne by si mali davat pozor na to co komu uz posielali...velmi ma nahnevalo aj to, ze mi opat poslali suchy sampon, ktory mne absolutne nevyhovoval...a taktiez by ma sklamala pasta marvis (celkom nechapem co robi v balicku zubna pasta, pretoze tu si mozem kupit kedykolvek a je to dost obycajna vec).

      Odstrániť
  4. Po roku každý určite čakal od Ladyboxu, že bude neporovnateľne na inej úrovni, no osobne ten pred rokom bol oveľa lepší ... my sme boli z tohto mesačného veľmi sklamané :(

    OdpovedaťOdstrániť