streda 21. augusta 2013

Ombre Summer Nails

Najčastejšou farbou v mojom šatníku je čierna. A najčastejšou farbou v mojom nechtovom boxe je ružová :D Rôzne odtiene ružovej, od svetlej až po tie najtmavšie. Ružovú v oblečení nosím len minimálne a aj vecí v tejto farbe mám len zopár. No doplnky a laky na nechty, to je moje :) Veď ešte aj môj notebook je ružovučký :))) A ako je to u vás? Ktorú farbu preferujete najviac pri výbere oblečenia a ktorú pri výbere doplnkov?
Dnes tu mám pre vás krátky príspevok v podobe ružových ombre nechtíkov :)
Enjoy!


Čo som použila:

  • podkladový lak (base coat)
  • biely lak
  • tri rôzne odtiene ružových lakov
  • Insta Dry
  • hubku na make up




Postup:
Prv než som začala, som si na nechty naniesla base coat, ktorý ich pekne pripravil na aplikáciu laku. Veľmi rada používam značku Essence, pretože jednak je veľmi lacná a zároveň rýchlo schne a pekne vyhladzuje povrch.
Potom som nechty nalakovala bielym lakom (k dizpozícii som mala iba tip painter, tak som vzala štetec zo starého priesvitného laku, ktorý som už nepotrebovala a s ním som nechty nalakovala na bielo).
Po zaschnutí som začala s hubkovou technikou. Okrúhlu hubku som nastrihala na šesť rovnakých častí, aby som neplytvala celou hubkou. Na ňu som naniesla požadovanú farbu a jemným poklapkávaním hubky (tzv. dabbing) som farbu nanášala. Najskôr jeden odtieň, potom ďalší a ďalší.
Nakoniec už len stačí nechty prelakovať priesvitným lakom.





XO, Nicka


your photo name

4 komentáre:

  1. Veľmi pekné. Mohla si skúsiť naniesť všetky farby naraz na hubku- nebolo by vidno sek medzi farbami. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ako som Ti napísala na Instagrame, lepšie jak tie moje.. :)

    DanielaKurkyStyle

    OdpovedaťOdstrániť