streda 14. augusta 2013

Studded nails DIY

Máte radi DIY príspevky? Ja ich doslova milujem. Často si vytváram svoje vlastné DIY projekty, ktoré si buď vymyslím sama, alebo sa niekym inšpirujem. Vďaka tomu môže byť človek jedinečný a zároveň to poskytuje príjemný relax a úľavu od stresu. No v prípade, ak nie ste veľmi trpezlivá osoba, nebude to asi nič pre vás. Z DIY projektíkov zbožňujem tie nechtové.  Momentálne nemám dobré obdobie, čo sa nechtov týka, no prišli mi z ebayu krásne glitre a cvoky/studs a nemohla som odolať použiť ich. Rozhodla som sa vytvoriť tak trochu rockové pazúriky. S výsledkom som celkom spokojná a myslím si, že vyzerajú dosť štýlovo, čo poviete? :)


Čo všetko som použila?


1. laky na nechty samozrejme. Vybrala som si čiernu a zlatú, no nesmel chýbať podkladový lak, ktorý nechty krásne pripraví na aplikáciu a nakoniec na zafixovanie a vytvrdenie Insta Dry od Sally Hansen.


2. štetec a viečko, pre mňa dve dôležité veci. Do viečka (napr. od liekov...) si dám trochu odlakovača a štetcom (pôvodne na pery) očistím zvyšky laku, ktoré presahujú až na pokožku.


3. štetcom na nailart som zlatým lakom vytvorila požadované pruhy.





4. nástroj na tvorbu bodiek som použila na aplikovanie glitrov a cvokov/studsov a to tak, že som na necht kvapla malú kvapku Insta dry a aplikovala som glitre.

5. nakoniec som nechty prelakovala pomocou Insta dry a nechala zaschnúť.



6. nechtovú kožičku som natrela O.P.I. olejom na revitalizáciu resp. posilnenie.




XO, Nicka


your photo name

4 komentáre:

  1. Tie su take rockerske, ze dovi-dopo... :) :) :) Paradne... a dakujem za typ so stetcom na pery, lebo ho nepouzijem ako je rok dlhy a nechty ho vyuzijem az az. :)

    OdpovedaťOdstrániť