streda 23. októbra 2013

BloBox

Ešte začiatkom mesiaca som sa zapojila do projektu BloBox, čo je výmena krabičiek medzi blogerkami. Cieľom BloBoxu je šíriť vzťahy, priateľstvo, nápady medzi blogerkami navzájom a výmena darčekov je len akýmsi vítaným bonusom v tomto symbiotickom súžití :D Mne sa projektík osobne veľmi zapáčil a užila som si ho, nie len preto, že som sama niečo pekné dostala. Najviac ma na tom bavilo to, že som mohla obdarovať niekoho iného, koho som v podstate vôbec nepoznala a mohla som byť kreatívna. Balíček mal obsahovať minimálne 5 produktov, nesmeli byť všetky kozmetické a mali mať cenu v rozpätí 200 - 300 kč (čiže zhruba 10 eur). Dvojice boli vyberané Bellou, pričom mne bola pridelená Monika. Čo som od nej nakoniec dostala a aký balíček som zas poslala ja jej?


Balíček, ktorý som obdržala obsahoval penu do kúpeľa, chladivý krém na nohy, krém na ruky a sprchový gél od Oriflame, pleťovú masku Avon, čelenku, sviečku a nejaké vzorečky :)


Môj balíček obsahoval veci, ktoré sú môjmu srdcu blízke. Lak na nechty Sally Hansen, sladkú masku na tvár, Yankee Candle vosk, vzorky kozmetiky, zopár obľúbených čajov Mistral, tanierik na vrecúško od čaju a mentolové After Eight čokoládky.



Celkovo túto výmenu hodnotím veľmi pozitívne a týmto veľmi pekne ďakujem Moničke za vecičky. Darčeky ma potešili, aj keď nie všetky využijem sama, preto asi niečo poputuje ďalej, možno už aj do pripravovanej vianočnej Giveaway :)

XO, Nicka



your photo name

2 komentáre:

  1. Začala jsem tě sledovat, protože jsem se BloBoxu teď taky účastnila. A musím ti říct, že tvůj balíček bych dostala o dost radši.

    OdpovedaťOdstrániť