pondelok 7. októbra 2013

Fav Lip Products for Fall/Winter

Zima sa nezadržateľne blíži a vyzerá to tak, že tento rok tu bude o niečo skôr. Studený vzduch poškodzuje pokožku rúk, tváre, u niektorých ľudí sa prejavuje precitlivelosť na zimu na celom tele. Taktiež negatívne vplýva aj na naše pery, ktoré musíme chrániť nie len v lete pred slnkom, ale aj v chladných mesiacoch pred zimou. Prejavom toho je, že sú suché a popraskané. Moja rutina, čo sa týka produktov na pery sa počas roka výrazne nemení. Zvyknem používať tie isté balzamy a pomády, menia sa skôr rúže, ktoré prispôsobujem ročnému obdobiu. Na jeseň a zimu preferujem skôr tmavšie odtiene rúžov a v lete naopak. No a ktoré výrobky používam najčastejšie?


Produktov na pery mám doma požehnane. Najviac samozrejme rôznych pomád, pretože vždy sa mi nejaká zapáči, kúpim si ju, chvíľu ju používam intenzívne a potom stále menej a menej až si kúpim ďalšiu a tak to ide dookola:) Tie veci, ktoré aktuálne používam, mám vždy uložené v malom zelenom košíčku na poličke, aby som ich mala poruke. Najčastejšie používané produkty (t.j. používam denne) budú označené ako D, menej používané (tak raz za týždeň) ozn. T a najmenej (raz za dva týždne alebo menej) M ako málo.

D
Momentálne môj naobľúbenejší, kosový hojivý zázrak, ktorý používam skoro vždy pred spaním a cez deň, keď potrebujem pery hydratovať. Má príjemnú vazelínovú konzistenciu. Akurát mi vadí, že vždy ho mám pod nechtami :D

M
Kupovala som v H&M v balení s ešte jedným, ktorý mám hodený v šuflíku v práci. Produkt je príjemný s jemnou cukríkovou parfemáciou. Čo sa týka účinkov, tak nie je to svetoborný výrobok, ale na bežné zvláčnenie pier postačí.

D
Produktík z Ladyboxu, ktorý som dlhšie nepoužívala, teraz ho používam skoro každý večer (teda striedam s hojivým zázrakom). Má veľmi upokojujúcu mentolovú vôňu. Skvelé na ňom je, že je to 100% prírodný produkt, čo je vidieť aj na spodnom obrázku (vyzrážali sa hrudky mentolu, čo síce nevyzerá vábne, ale tak viem, že je fakt organický).

D/T/M
O tomto výrobku som už robila raz samostatnú recenziu. Hodnotím ho vysoko kvalitne. Ak máte neustále problémy s popraskanými perami, tento produkt ich za pár dní dá zaručene dokopy. Dlhšiu dobu som nemala žiadne ťažkosti, takže som ho veľmi nepoužívala, ale ide to obdobie, kedy budem musieť začať, a potom to trochu opäť obmedzím, preto sú tam uvedené všetky tri možnosti :)

M
Klasický hojivý zázrak, ktorý používam len keď som chorá a mám popraskanú vrchnú peru a oblasť pod nosom, čiže vtedy natieram všetko.

D
Môj absolútne najobľúbenejší produktík, ktorý mám stále hodený v kabelke. Milujem na ňom všetko. Brala by som aj ďalšie druhy, no zatiaľ si vystačím s týmto.

T
Tento balzam od Dermacolu som používala hlavne v lete pretože obsahuje SPF. Na dovolenke som ho mala v plážovej taške, tak je trochu roztopený:D Skvelo hydratuje, dodáva peknú farbu (čo môže byť trochu nevýhoda pri popraskaných perách, lebo zachádza do škárok a zvýrazňuje ich) a nádherne vonia.

T
Tento produkt je mojou stálicou už niekoľko rokov, Myslím, že každá z nás už mala nejaké to Labelo. Pre mňa je toto úplne naj. Milujem na ňom hlavne to, že perám dodá krásnu farbu (nie veľmi výraznú), čo je super, ak máte ráno pery ako mŕtvola :D

M
Coca-Colovú pomádku používam veľmi zriedkavo, no je celkom fajn. Úplne najlepšia je tá vôňa. Mňááám :P

M
Akoby som toto len nazvala? Balzamorúž, žeby? Hm, no ako môžete vidieť, ostalo mi z neho dosť málo. Bolo obdobie, kedy som ho nepustila z rúk, teraz ho používam len občas. Skvelý na rýchlu hydratáciu a ofarbenie pier do jemnej ružovkastej farby.

M
Ak chcem niečo silnejšie pigmentované, no zároveň hydratačné, tak siahnem po tomto Color Whispere.
D
Z rúžov teraz najčastejšie používam tento od NYC. Bol lacný, kupovala som ho len tak pre zábavu, že však aj keby nebol dobrý, tak nevadí, no na počudovanie sa z neho stal môj úplne naj rúž. Má krásnu malinovú farbu.
M
Ani neviem ako presne som skončila pri tomto rúži, pretože má úplne šokujúcu farbu :D No raz za čas ho použijem, na nejaké výrazné líčenie. Dole na ruke je tmavší - Rimmel, svetlejší - NYC (hoci na perách vyzerá tmavšie.

M
Tento lesk má neskutočnú vôňu a dokonca aj príchuť. Chutí naozaj ako jahody v tube. Je z kolekcie Victoria´s secret (doniesla mi ho kamoška z NY a v tej dobe som sa mu hrozne tešila). Momentálne ho používam len veľmi zriedkavo, pretože mi vadí jeho hustá a lepkavá konzistencia, čo ja veľmi nemusím. No inak nemá chybu.

M
Koncom leta som si kúpila túto tyčinku od Astor, použila som ju len pár krát, no teraz je táto farba na mňa moc svetlá (inak na to ako málo bola používaná, tak dosť rýchlo sa ošúchal celý popis). Má ísť o výrobok 3 v 1 - balzam, rúž a lesk.

Tak toto boli moje najobľúbenejšie produkty na pery. Ktoré sú tie vaše?

XO, Nicka



your photo name

9 komentárov:

  1. Ty si ale Trdlo. :) No ja som teda ovela zorganizovanejsia, lebo sa vzdy snazim nemat viac ako 3 balzamy, ale na druhej strane ruzov a leskov mam pozehnane. :) Je mi luto, ked musim nieco vyhodit, lebo je to po datume spotreby. :(
    Hojivy zazrak je super, ale uz ziaden nemam. Napriek tomu zboznujem Vaseline, co je nieco velmi podobne, len este troska jemnejsie. ;) Ostatne ani moc nepoznam, len viem, ze Lobello je pre mna ako lepitlo v tycinke... ale urcite by som chcela vyskusat Eos niekedy. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak to ti zavidim, pretoze ja neviem v obchode odolat nekupovat nove veci. Stava sa mi to este s tienmi na oci a s lakmi na nechty :D

      Odstrániť
    2. Tak tiene na oci a laky na nechty je uz celkom ina kapitola... :D :D :D :D Ale aj tu sa uz snazim kontrolovat... davnejsie to bolo celkom bez kontroly. ;)

      Odstrániť
  2. Ten hojivý zázrak aj ja zbožňujem- najmä čokoládový. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tiež mám týchto pomád na pery strašne veľa..:D som podobná ako ty jednu kúpim používam ju dlho...potom nájdem v obchode ďalšiu tú začnem používať denno denne a stará končí v kozmetickej taštičke :D a potom keď ju upratujem sa len čudujem koľko tých pomád na pery vlastne mam :D

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I very like balms Figs&Rouge ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. cutting edge od rimmel je úplne úžasná farba :) jeden z mojich najobľúbenejších.. teraz už len čakať kedy mi dojde eos!! oh the agony! :D

    OdpovedaťOdstrániť