pondelok 21. októbra 2013

L´oréal Caresse Lip Gloss

Nie som veľký fanúšik leskov na pery, a hoci zopár vlastním, využitie u mňa nájdu len pár krát do roka. Už pred nejakou dobou som však videla niekde na nete recenziu na novú kolekciu leskov a rúžov od     L´oréalu a len pred pár dňami som ju konečne objavila už aj u nás v drogérii. Bola som na ňu hrozne zvedavá, tak som obkukala snáď všetky možné odtiene a nakoniec som sa predsa len rozhodla pre lesk. Jednak sa mi hrozne zapáčil konkrétny odtieň a taktiež ma zaujalo balenie. Aké boli moje dojmy po jeho vyskúšaní?


Tak čo sa týka nejakých všeobecných informácii, o ktorých sa môžete dočítať aj na internete, tak ako bolo avizované, ide o lesk, ktorý by sa mal chovať ako farba, mal by hydratovať a vydržať na perách až 6 hodín.


A čo moje dojmy?
Na prvý pohľad ma lesk veľmi zaujal už len svojim luxusne vyzerajúcim obalom. K dizpozíci je 8 odtieňov (101 Lolita, 102 Romy, 103 Marylin, 200 Princess, 300 Juliet, 400 Eve, 402 Milady a 501 Bonnie). Ja mám odtieň 501, čo je prekrásna tekvicová farbička, ktorá na perách vyzerá veľmi prirodzene. Lesk nie je príliš výrazný a nepôsobí umelo. Objem lesku je 6 ml.


Aplikátor je v tvare slzičky s priehlbinou, v ktorej sa koncentruje väčšina farby, je veľmi mäkučký, dobre a pohodlne sa s ním manipuluje, nanášate ním len presne toľko farby, koľko potrebujete.


Konzistencia je tekutejšia, taká vodovejšia, keďže jeho formula je založená na vodnej báze. Je to však veľmi príjemné, nesteká, usychá pomerne rýchlo a čo je pre mňa veľmi dôležité, na perách je ho sotva cítiť a nelepí. Hydratácia tiež nie je na zahodenie, čo ma dosť prekvapilo, keďže má ísť o akýsi druh "lipstain" a tie zvyknú vysušovať.


S výdržou to už je trochu horšie. Jedlom alebo pitím sa lesk postupne zmýva dole, no to ma absolútne netrápi, pretože nemám problém natrieť ho na pery znova. Takže za mňa má tento lesk 99% (len kvôli tej výdrži, aby sa nepovedalo) a určite bude mojim favoritom na nadchádzajúce mesiace. Veľmi sa mi páči, že perám dodá jemnú farbu a nie príliš výrazný lesk a už teraz som si ho obľúbila a môžem ho len odporúčať.

A čo vy? Máte nejaké skúsenosti s rúžmi a leskami z tejto novej kolekcie?

XO, Nicka


your photo name

7 komentárov:

  1. Jee, to jsem nemela cist, asi se pojedu mrknout brzy do mesta a omrknu ho :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa bojim, ze najblizsie tiez neodolam dalsiemu odtienu :D

      Odstrániť
  2. Já už lesky přestala zcela používat, vydrží mi na rtech tak 5 minut :-)

    World By Bella

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No u mna tento vydrzi o nieco dlhsie, ale to je zas tiez individualne :)

      Odstrániť
  3. Neviem prečo, ale vôbec nikde som tento lesk ešte nevidela.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ja by som ho nezbadala lebo ich maju tak nenapadne zastrcene v stojanoch vo vodorovnej polohe a clovek vidi len napis Caresse a potom cislo odtienu, cize skus pozriet poriadne. Len okrem dmka neviem ci ich este niekde maju:)

      Odstrániť