nedeľa 20. apríla 2014

|Musicspiration|

Krásnu Veľkonočnú nedeľu vám želám,
dúfam, že prežívate krásne sviatky, plné radosti, pohody, jedla a lásky. Ja teda určite, i keď tento sviatok nie je mojim najobľúbenejším, vychutnávam si na ňom hlavne to, že je tu konečne jar.
Jarné obdobie u mňa prináša nie len zmenu v štýle obliekania, ale aj zmenu nálady a to hlavne k lepšiemu. Nie žeby v zimnom období so mnou bolo na nevydržanie, no som mierne podráždenejšia a na jar sa cítim uvoľnenejšie (keď ma niekto nenaštve) a hlavne šťastnejšie. Slnko ma nabíja kopou pozitívnej energie, ktorú sa snažím využiť, ako sa len dá. No s týmito zmenami prichádza u mňa aj nová chuť, čo sa štýlu hudby týka. V chladnejších mesiacoch som zameraná skôr rockovejšie, mám rada starú klasiku, rock 70.-80.tých rokov a niekedy mám chuť aj na niečo tvrdšie, no s jarou a letom sa moje chute menia a preferujem skôr pohodovejší a kľudnejší štýl. Týmto príspevkom by som vás teda rada inšpirovala a naladila na novú sezónu ;)
Enjoy!

Nikdy som nebola na podobný štýl hudby, no chute sa asi fakt vekom menia. Nedávno som natrafila na anglického DJa Bonobo a okamžite som si jeho hudbu zamilovala. Album The North Borders, z ktorého je aj skladba First Fires, je proste geniálny. Ak máte zlý a vypätý deň, určite si ho pustite a uvidíte, ako ukľudňujúco pôsobí.


Skladbou Feel Real od Deptford Goth som bola prvé dva týždne úplne posadnutá. Prvý krát som ju počula v seriály Teen Wolf a doteraz sa jej neviem nabažiť.


Shout od Idy Redig je jedna z tých skladieb, pri ktorej sa máte chuť niekam rozbehnúť alebo tancovať v daždi. Neviem prečo, ale táto skladba vo mne vyvoláva oslobudzujúce pocity.


Claire - A Million Drums


Pieseň Black Roses od Clare Bowen zo seriálu Nashville je jednou z najsrdcervúcich skladieb, aké som za poslednú dobu počula.


Z popových skladieb sa neviem nabažiť pesničky Happy od Pharella, ktorá nie je žiadnou novinkou a určite ju všetci poznáte. Vždy mi vyčarí úsmev na tvári. Púšťame si ju dokonca aj pri práci v labáku a hneď sa robí lepšie.


Poslednou mojou srdcovkou je Hard Out Here od Lily Allen, ktorú som mala rada už predtým, no touto pesničkou to zabila ;)

Tak dúfam, že som vás aspoň trochu navnadila a zlepšila vám náladičku. Ak máte nejaké dobré hudobné tipy, tak sem s nimi ;)


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára