piatok 4. novembra 2016

|Bvlgaria Omnia Paraiba|

Zdravím zlatíčka,
och ani si neviete predstaviť ako strašne sa teším na víkend. Alebo viete? Nejde tak ani o to, že by som mala niečo v pláne, ale o to, že ráno nemusím skoro vstávať, môžem leňošiť a užívať si nič nerobenie a doliečiť chorobu, ktorá ma skolila tento týždeň. Neviem ako je to u vás, ale mňa tieto zmeny počasia totálne ubíjajú a hoci sa vraví o jarej únave, u mňa to skôr prichádza na jeseň. Momentálne som nastavená na tzv. zombie mód, pretože chodím ako telo bez duše. Chýba mi slnko a teplúčko, ktoré dobíjajú moje životné batérie. Tak už len pár mesiacov vydržať :D
Dnes som si pre vás pripravila rýchlu recenziu na jeden parfémik, ktorý sa stal mojim veľkým obľúbencom a bol pre mňa hitom tohto leta. Nosievala som ho celý čas na dovolenke, na večer do mesta a dokonca bol so mnou nedávno v Londýne. Je prosto úžasný a preto stojí za to, aby som vám o ňom niečo napísala.



Parfémom Bvlgari Omnia som nikdy neprišla na chuť. Žiadny z jej druhov mi doposiaľ nesadol a jediné, čo sa mi na nich vždy páčilo bol ich jedinečný dizajn, ale to je v podstate asi tak všetko. Až nedávno mi mamina darovala novinku v podobe Omnia Paraiba, v tyrkysovom prevedení s veľmi zaujímavým, sviežim zložením, inšpirovaná brazílskym modrozeleným drahokamom. Táto vôňa ma zaujala okamžite po prvom ovoňaní. Pôsobí veľmi letne, osviežujúco a okamžite vás vtiahne do predstáv o nádhernej exotickej dovolenke. Preto bola ideálnym spoločníkom na tej mojej tohtoročnej, kde som ju používala neustále a musím povedať, že mala celkom veľký úspech.




A čo teda táto kráska obsahuje? Čo ju robí tak výnimočnou? Jej základ tvoria hruška, curacao, mučenka a limetka, kým v pozadí môžete navyše zacítiť gardéniu, vetiver a sladučké kakao. Je to ozajstný klenot medzi parfémami, ktorý sa hodí nie len na letné obdobie. Môžete ju nosiť ako cez deň do práce, čo z vás urobí sofistikovanú ženu, tak aj večer na párty a vďaka jej sladkým tónom budete pôsobiť zvodne a sexy. Vôňa je nevtieravá, veľmi príjemná a môžem povedať, že aj dosť nezvyčajná. Doposiaľ som sa s ničím podobným nestretla a to ma na nej dosť upútalo, pretože nájsť parfém, ktorý nie je tuctový, je v dnešnej dobe v skutku zázrak.

Ak som vás inšpirovala a chcete parfém skúsiť na vlastnej koži, máte jedinečnú možnosť zakúpiť ho na stránkach notino.sk a to hneď v troch veľkostných prevedeniach za skvelé ceny.

Poznáte túto voňku?
Ako ste na tom s parfémami Omnia?
A aká vôňa sa stala vašou obľúbenou počas tohto leta?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára