piatok 28. apríla 2017

|Čo mi robí radosť|

Už sa naozaj neviem dočkať tepla. Jar začala vcelku sľubne, myslela som si, že konečne bude krásne slnečno, no ako rýchlo prišla, tak aj odišla. Tešila som sa na kávičky na letných záhradách, na prechádzky po lese, či nato, že konečne nebudem musieť chodiť naobliekaná až po uši. No čo čert nechcel, povyťahovala som späť zimné veci zo skrine a len so smútkom pozerám na všetky tie krásne letné šaty, ktoré som si už z entuziazmu nakúpila.
Dnešný príspevok bude tak trochu oddychovejší. Po veľmi dlhej dobe som tu s jedným random článkom, plným miš maš fotiek, ktoré sa mi nakopili vo foťáku. 



Káva je moja veľká obsesia. Či je pracovný týždeň alebo víkend, každé ráno začínam šálkou chutnej, tmavej kávy, ktorá ma preberie k životu. Ak sa mi niekedy stane, že ráno nestíham a nemám čas si dať šálku tohto teplého zázraku, veľmi trpko to potom ľutujem. Milujem na nej úplne všetko. Jej chuť, to, že ma vzpruží a naštartuje, ako aj samotný rituál pitia kávy, či už je to doma osamote pri rannom líčení sa alebo poobede v práci s kolegami, kedy sa rozoberajú tie najlepšie konverzácie. 



Čerstvé kvety ma vždy dokážu rozveseliť a spríjemniť mi akýkoľvek škaredý deň, hlavne ak ich dostanem od niekoho, na kom mi záleží. No nebránim sa ani tomu, že si sem tam urobím radosť kytičkou tulipánov aj sama. Vďaka kvetom je hneď všetko krajšie a farebnejšie.
Mimochodom, zbožňujem tento nový stolček. Je z Mobelixu a obyčajne mám na ňom položený kvetináč s palmou, no je ako stvorený na fotenie, čo ste si už asi všimli v niekoľkých článkoch ako aj na instagrame. Môže sa človek zamilovať do kusu nábytku? :D


Drobnosti a doplnky sú to, čo robí každý outfit výnimočnejším. Nie som typ, ktorý by sa obliekal ako z časopisu a mám rada predovšetkým pohodlnú a ležérnu módu. Väčšinu dní si vystačím s tričkom a džínsami, ktoré môžu pôsobiť nudne, ale ak ich dobre doplníte nejakou peknou bundičkou, kabelkou, či topánkami, dosiahnete úplne iný rozmer. Najnovšie som sa zamilovala do malých ruksakov a kabeliek v štýle mecha. Tento rozkošný ruksáčik som objavila ešte minulého roku v H&M a vďaka krásnej baby blue farbičke bude ako stvorený na jar a leto.




Keď som hladná, nie som to ja. Presne ako v tej reklame. Vystihli to dokonale. Preto sa snažím papať pravidelne, čo je prospešné aj pre moje zdravie. Tu som v jedno sobotňajšie popoludnie doma experimentovala s morskými plodmi. Teda ak sa dá ohriatie na panvici považovať za experiment :D Ale na ich uvarenie od základov by som si  asi veľmi netrúfla. Hlavne to čistenie by mi vadilo. Inak plody mora zbožňujem a tieto z Lidlu neboli nič svetoborné, ale za tú cenu to celkom ušlo.



Na Vianoce som od priateľa dostala svoju prvú Pandoru a rozmýšľala som, že urobím o tom nejakú recenziu. Hoci ide o veľký hit a je populárna úplne všade, nikdy som po nej netúžila natoľko, aby som si ju sama kúpila. No hneď ako som ju dostala, zamilovala som sa na prvý pohľad. Od Vianoc mi na nej pribudlo zopár krásnych kúskov, ktoré majú pre mňa špeciálny význam a sú plné spomienok. Odkedy som ju dostala, nosím ju v jednom kuse a nemôžem sa jej nabažiť.



No a na záver som sa s vami chcela aspoň takýmto spôsobom podeliť o túto lakocinku, ktorú som obdržala ešte na Deň žien od dievčat z dmka. Makarónky, to ja môžem, takže mi urobili obrovskú radosť.


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára