pondelok 21. augusta 2017

|Líčenie s novinkami od Avonu|

Čím som staršia, tým viac preferujem neutrálnosť, zemité tóny, jednoduchosť a to všetko sa odzrkadľuje nie len v mojom šatníku, ale aj na mojom každodennom make upe. Keby ste ma poznali pred desiatimi rokmi, neverili by ste vlastným očiam. Zbožňovala som výrazné farby, nemala som problém dať si na oči trblietavé modré tiene, lákalo ma všetko čo sa blyšťalo a bolo svojim spôsobom trochu excentrické. Nechápte ma zle, nie je na tom nič zlé a som všetkými desiatimi za každé seba vyjadrenie sa. Aj teraz mám rada zaujímavé veci, no veľmi rada nachádzam tu zaujímavosť a krásu predovšetkým v prirodzenosti a minimalizme. Z Avonu som nedávno obdržala na testovanie pár nových produktov a keďže som už od nich mala nejaké kozmetické produkty z minulosti, rozhodla som sa pripraviť pre vás jedno ľahké a veľmi prirodzené líčenie. Ak vás zaujíma ako tieto novinky obstáli v testovaní, všetko sa dozviete v nadchádzajúcich riadkoch.




Tentokrát sa na testovanie ku mne dostali tri dekoratívne produkty a to bronzujúci púder, rozjasňujúce pleťové perličky a maskara. Asi najviac som sa tešila na otestovanie Avon True Colour Illuminating Face Pearls, teda rozjasňujúcich (alebo rozžiarujúcich ako to píšu na obale) pleťových periel. Z minulosti už vo svojej zbierke mám ich povestné bronzujúce perly, ktoré si neviem vynachváliť a tak som bola zvedavá, či aj tie rozjasňujúce na mňa urobia dojem. A veru, že urobili. Je to fantastický produkt nie len na leto, ale na rozdiel od bronzujúcich periel, ho určite využijem počas celého roka. Pozostáva z dvoch farebne odlíšených typov periel a to broskyňovo ružového typu a klasického bieleho perlového typu, takže po aplikácii štetcom získate nádherný mix oboch týchto farbičiek a výsledný finiš tak nie je ani príliš svetlý a ani tmavý. Ide v podstate o rozjasňovač, ktorý dodá pleti veľmi prirodzenú žiaru, vďaka ktorej vyzerá pleť omnoho zdravšie a povzbudene. No na druhej strane ju nerobí mastnou, pretože finiš týchto periel je veľmi jemný a takmer nebadateľný. Perličky po prejdení štetcom držia veľmi dobre svoj tvar, nerozsypujú sa a takmer vôbec neprášia.


Obsah: 22g

Cena: 13,30€ (teraz v akcii za 5,99€)



Bronzer je produkt bez ktorého sa pri líčení kedykoľvek zaobídem. Obdobia kedy ho používam sa striedajú s tými, kedy nie, no po obdržaní Avon True Glow Bronzing Powder som sa do tejto rutiny dostala rýchlo naspäť. Púdrové produkty, či už bronzre alebo klasické púdre od Avonu, mám veľmi rada, pretože väčšinou pri produktoch, ktoré sú v tejto cenovej relácii, sú farby buď príliš oranžové alebo príliš tmavé. Avšak Avon bronzre ma ešte nikdy nesklamali. Tento konkrétny produkt nie je vôbec do oranžova (vďaka bohu), no po nanesení pleť nevyzerá ani špinavo, ako sa to môže pri niektorých produktoch stať. Osobne ho veľmi rada používam ako kontúrovací púder, hlavne na oblasť lícnych kostí a temeno hlavy, vďaka čomu zvýrazním črty svojej tváre a dodám jej trochu inej dimenzie, aby nevyzerala príliš plocho. Produkt je príjemnej konzistencie, púdrovej, ale práši veľmi minimálne a má veľmi jemnú sladkastú parfemáciu, ktorá je typická pre všetky takéto letné produkty od Avonu. 

Obsah: 10g
Cena: na stránke som momentálne našla trochu inú, no takmer identickú verziu, ktorá stojí 9,90€




Posledným dnes testovaným produktom bude Avon Mark Big&Daring Volume Mascara Mascara Volume (trochu mi príde zvláštny ten jej názov, ale to len tak na okraj), na ktorú som bola ozaj zvedavá, pretože som mala zatiaľ veľmi dobré skúsenosti s Avon maskarami. Táto má veľmi široký a hrubý klasický štetec, s ktorým sa mi pravdupovediac nepracovalo najlepšie. Bežne sa mi stáva, že sa mi maskara otlačí sem tam na viečko počas aplikácie, no s touto maskarou to bolo o dosť horšie a jedinou výhodou bolo, že som nemala na očiach žiadne tiene, vďaka čomu som to vedela rýchlo upraviť. Inak je maskara celkom fajn, má krásnu čierno čiernu farbu, pekne riasy predĺži, ale nejaký ten výraznejší objem som nepozorovala a to aj napriek tomu, že sa na obale uvádza, že je zahusťujúca. Taktiež tým, že je ešte novučičká, neskutočne riasy zlepovala a bolo trochu ťažšie dosiahnúť prirodzenejší výsledok, no je dosť možné, že sa to zlepší, keď trochu preschne. Na druhej strane drží na mihalniciach celý deň a nedochádza u nej k droleniu ani žiadnemu opadu počas dňa. Na stránke avon.sk sa uvádza, že je maskara vodeodolná, čo sa však vôbec nepíše na krabičke od produktu, takže v tomto neviem čomu presne veriť a veľmi by som sa tým asi neriadila.

Obsah:10ml
Cena: 8,90€



A tu je už výsledný finiš spomínaných produktov. Za mňa teda môžem rozhodne odporúčiť ako púder, tak aj perličky, ktoré krásne na pleti spolupracovali. Stalo sa mi už, že niektoré pudrové produkty nezreagovali práve najlepšie s makeupom, teda s podkladom, zachádzali do pórov a vrások, no toto nebol našťastie tento prípad. S oboma produktami bola doslova radosť pracovať. Čo sa však maskary týka, v tomto som ešte trochu na vážkach a budem ju musieť pár krát vyskúšať, takže uvidíme časom. No v konečnom dôsledku som s líčením celkom spokojná. Čo vy na to?





Použité produkty:
Clinique Anti Blemish Solution Liquid Make up (03 Fresh Neutral)
Maybelline Anti-age The Eraser Eye Perfect&Cover Concealer (Light)
Urban DecayEyeshadow Primer Potion (Original)
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade (Medium Brown)
Avon Mark Big&Daring Volume Mascara Mascara Volume (Black)
 Avon Pressed Powder (Medium)
Avon True Glow Bronzing Powder (Medium Riviera)
Avon True Colour Illuminating Face Pearls
H&M Pure Radiance Powder Blusher (Brown Sugar)
Avon Glow Lip Stylo (Carribean Coral)





your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára