streda 21. marca 2018

|Čo nové v dm|

Včera sme síce mali prvý jarný deň, no za oknami to vyzeralo, akoby mali skôr prísť druhé Vianoce, čo spôsobilo, že som si celý deň v hlave omieľala pesničky typu "All I want for Christmas..." alebo "Santa´s comming to town". Už mi z toho počasia doslova preskakuje a neviem sa dočkať, kedy bude konečne teplúčko, odhodím všetky tie vrstvy oblečenia a budem si užívať slnko a rozkvitnutú prírodu. Aby sme si však aj napriek tomu navodili trochu jarnej atmosféry, rozhodla som sa, že vám dnes predstavím zopár noviniek, ktoré sa za poslednú dobu objavili v našich dm drogérkach a ktoré sú podľa môjho názoru viac než lákavé.




Ako prvé si ukážeme jeden veľmi zaujímavý a nápaditý produkt. Ide o sheet masku Be a Tiger, ktorej som sa veľmi potešila, pretože masky obľubujem a obzvlášť takýto druh masiek, pretože je super easy ich aplikovať a následne aj zmyť dole. I keď sú cenovo podľa mňa niekedy trochu prehnané, keďže ide o jednorázovú záležitosť, na druhej strane, ak si ich doprajete len raz za čas, tak prečo nie. Balea tentoraz prišla s jednou fakt úžasnou limitkou, pretože nejde len tak o hocijakú masku, ale masku, s ktorou budete vyzerať doslova ako tigrice. Bolo zábavné vidieť sa v nej v zrkadle a určite by som vyskúšala aj iné zvieracie motívy, hoci neviem, či boli dostupné, keďže som na nich ešte nenatrafila v žiadnej drogérke a ani na e-shope. 
Maska obsahuje výťažky z granátového jablka a kyselinu hyalurónovú, vďaka čomu bola moja pleť po jej vyskúšaní krásne hydratovaná, a navyše aj vypnutá, pružnejšia a rozžiarenejšia, čo na dobrej maske vždy rada ocením. Za mňa má teda tento produkt obrovský palec hore a len dúfam, že v budúcnosti príde dmko opäť s niečim rovnako zaujímavým.

S príchodom jari je dobre mať po ruke nejaký nový balzam na pery, ktorý vysušené a popraskané pery vždy krásne vyhladí. Ak hľadáte niečo veľmi klasické, nie príliš parfémované a bezfarebné, potom bude vazelínka All Weather (1,19€) to pravé. Vazelíny sú môj must have produkt v každej kabelke a keďže nie som veľký fanúšik kelímkových verzií, veľmi oceňujem, že sa táto nachádza v tube a nezanesiete tak do produktu prstami žiadne baktérie. Veľmi kompaktné, malé baleníčko, ktoré môžete pohodiť do tašky, šuflíka, či pribaliť na cesty a mať tak po ruke vždy nejaké to mazadielko.



No a keď už sme pri mazadielkach, okrem pier sa treba starať aj o svoju pokožku. Tá moja je tento rok obzvlášť zničená mrazom, takže som do svojej rutiny zaviedla aj pravidelnejšie používanie telových produktov. Novou limitkou, ktorú môžete nájsť v dmku, je aj telový olej s čiernými ríbezlami a santalovým drevom, ktorý je navyše obohatený o oleje z mandlí a marhuľových jadierok a ktorý vonia úplne fantasticky. Hoci oleje na telo nepoužívam, pretože nemám rada ten mazľavý pocit, tento sa veľmi krásne vstrebe a zanechá pleť vláčnou a veľmi decentne ju prevonia. Má praktickú pumpičku, s ktorou nadávkujete primerané množstvo produktu a môžete ho použiť dokonca aj na masírovanie pokožky.

Čo mňa osobne v balíčku, ktorý som na testovanie obdržala, zaujalo najviac, bol krém na ruky z novej edície, ktorý má prekrásny retro obal. V predaji sú dostupné dva druhy. Krémik s granátovým jablkom som ešte na Vianoce nakúpila viacerým mojich kamoškám ako darček a ku mne sa dostal krémik s vôňou čerešňových kvetov (1,49€). Má veľmi príjemnú, stredne hutnú textúru, ruky po nakrémovaní nezanecháva mastnými, no na druhej strane im dodáva tú tak veľmi potrebnú hydratáciu. Ozaj vydarný krém, ktorý už teraz nielen že je skvelým pomocníkom, no vďaka vzhľadu sa aj krásne vyníma na mojom pracovnom stole a doslova volá potom, aby ste sa ním nakrémovali. 




Ďalšie dva produkty som si zakúpila sama, pri svojej nedávnej návšteve dmka. Jedným z produktov, ktoré využívam pravidelne a pravidelne ich musím aj dokupovať sú pena na holenie. Klasika, ktorú ma doma snáď každá žena. Osobne nie som v tomto nejako zaťažená na istý druh alebo značku, no čo sa holenia týka, už roky som verná Balea gélom, ktoré sú fantastické preto, že pokožku nedráždia, dobre sa pomocou nich holí, produkt je veľmi hutný a bohato pení, čo osobne fakt zbožňujem. No a v neposlednej rade aj dlho vydržia. Za mňa ide teda o jeden z top produktov v dmku a vždy sa teším, s akou novou limitovanou edíciou prídu. Tentoraz je to rada Sweet Berry (1,39€), ktorá vonia po černiciach a je úplne skvelá a môžem ju len a len doporučiť. A nesmiem zabudnúť ani na cenu, ktorá je viac ako prijateľná.

Čo sa týka lakov na vlasy, doposiaľ som ešte nevyskúšala žiaden od značky Balea (a hanba mi), no limitka s mangom a kokosom znela lákavo, nehovoriac o úžasnom obale, keďže sú väčšinou laky na vlasy strašne nudné produkty (btw, Balea to v poslednom čase úplne zabíja dizajnom produktov, začo má odo mňa veľký páčik). Tento bol pre mňa ako hotová pozvánka, takže som si povedala, že idem teda do toho. Vždy na každom laku je písaná stupnica sily daného produktu, čo ma už neraz sklamalo. no v tomto prípade som ostala v miernom šoku, ako silno lak vlasy zafixuje. Vždy mám problém s tým, že keď mám vlasy v cope, po bokoch mi zliezajú kratšie vlásky, ktoré aj keď zalakujem, vždy sa nejako vymania zo zovretia a vyzerám potom ako strašiak do maku. No s týmto zázrakom nie a ja sa už teraz obávam toho, čo budem kupovať, keď sa tento prestane vyrábať. Ozaj fantastický produkt, ktorý si určite uchmatnite, ak ho ešte nájdete. A cena 1,99€ veru tiež nie je zlá.




No a na záver ešte jedno gifko v podobe milého prekvapka od dievčat z dmka, ktorým týmto veľmi pekne ďakujem rovnako, ako aj za všetky poskytnuté produkty. Toto testovanie bola fakt zábava a už teraz sa teším na to ďalšie. A smaltovaný hrnček je úplne špicový a vychutnávam si z neho kávičku takmer každé ráno, vďaka čomu mi pripomína našu milú spoluprácu.





your photo name

1 komentár: