sobota 24. novembra 2012

Ako vybrať najlepší tvar pre vaše nechty?


Hovorí sa, že vlasy sú korunou ženskej krásy, v tom prípade môžeme povedať, že nechty sú našou vizitkou. Je veľmi dôležité, aby ste svoje nechtíky udržovali krásne a zdravé, no nie všetky ženy majú krásne dlhé prsty s ideálnymi nechtami. Preto je dôležité vybrať si nie len správnu farbu laku, ale aj tvar nechtov, ktorý vám bude perfektne sedieť. Existujú štyri základné typy tvarov nechtov. Tu je niekoľko tipov, ako si vybrať ten správny a pritom zažiariť, ako sa patrí.


(http://hairandbeauty.wikispaces.com/Hand+and+Nail+Care)


Okrúhle
Je to veľmi konzervatívny tvar nechtov, ktorý sa hodí ženám preferujúcim kratšie nechty. Taktiež je vhodný pre širšie nechty, vďaka čomu budú nechtového lôžka vyzerať tenšie.



Oválne
Hodia sa širokým aj úzkym nechtovým lôžkam, a sú ako stvorené pre ženy, ktoré chcú vyzerať elegantne a chic.



Hranaté
Je to klasický tvar pre francúzsku manikúru. Je vhodný pre väčšie nechtové lôžka.



Oválno-hranaté
Sú kombináciou predchádzajúcich dvoch. Vhodné sú re kratšie verzie nechtov, ale aj dlhšie. V prípade, že máte radi dlhé nechty, ale hranaté nechty nie sú tým pravým orechovým, skúste tento prechodný typ.



Špicaté
Tento tvar je vhodnejší pre umelé gélové alebo akrylové nechty a v poslednej dobe je to veľmi vyhľadávaný typ medzi celebritami. Vaše prsty budú vyzerať dlhšie a ruky štíhlejšie. Avšak takéto nechty sú skôr príležitostné ako na každodenné nosenie.
Ešte stále nie ste rozhodnuté, ktorý tvar sa vám hodí najviac? Tak teda, ak máte široké nechtové lôžka, skúste skombinovať hranatý tvar s oválnym a v prípade úzkych môžete použiť čisto hranatý, ktorý dodá nechtom širší a silnejší vzhľad. Ak máte radi nízku údržbu nechtov, potom sú krátke nechty vašou najlepšou voľbou. 



Ak si však stále nie ste istý, môžete to skúsiť pohľadom na lunulu, čiže svetlejší polmesiačik na nechtovom lôžku. Ak je viac zakrivený, vyskúšajte oválny alebo okrúhly tvar, a ak je polmesiačik plochý, potom bude najlepšie zvoliť si štvorcový alebo oválno-štvorcový tvar.

(http://nailpolishes.sarahglam.com)

XO, Nicka

Obrázky dostupné na www.pinterest.com



your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára