piatok 17. mája 2013

Series

Pomaly je tu leto a s jeho začiatkom končí väčšina mojich obľúbených seriálov. No na druhej strane začínajú iné, letné série, načo sa strašne teším.


Shameless - je to jeden z tých kratších seriálov, máva len okolo 13 časti, no stojí neskutočne zato. Objavila som ho len pomerne nedávno a stále sa divím, kde som doteraz bola :D Príbeh popisuje mladé dievča, ktoré má na krku svojich piatich súrodencov, pretože matka ich opustila a otec, ten síce je na blízku stále, ale ako keby nebol, pretože jeho jedinou každodennou náplňou je byť pod obraz. No objavuje sa tu aj kopec iných veľmi zaujímavých postáv, je to neskutočne vtipné, hrozne realistické a garantujem vám, že ostanete v nemom úžase a budete zírať s otvorenými ústami :D


Game of Thrones -  pre tých z vás, ktorý máte radi fantasy, je tento titul ako stvorený. Na vysvetľovanie je to pomerne ťažké, pretože seriál je dosť rozsiahli. Je tu kopec postáv (niekedy už doslova neviem, kto je kto :D. Veľa postáv v každej sérii umrie, kopec postáv na začiatku ďalšej série pribudne. Je historický ladený, aj keď s našou históriou nemá nič spoločné. Objavia sa tu aj nadprirodzené bytosti, ako čarodejnice, draci, či bytosti na spôsob zombi. Určite sa od neho nebudete vedieť odtrhnúť :)


Revenge - ach bože, včera som videla poslednú dvojčasť druhej série. Po tom ako to skončilo, neviem ako vydržím do septembra :D No každopádne, ide o príbeh mladého dievčaťa, ktorej otca obvinia z napomáhania teroristom a on vo väzení zomrie. Ona vie, že je nevinná a vie, kto to na neho nastražil a preto sa snaží vykonať svoju pomstu, aby očistila otcovo meno.


The Vampire Diaries - ako som už v príspevku o knihách písala, milujem fantasy a samozrejme nesmiem vynechať ani upírske seriáliky. Tento je jeden z mojich veľmi obľúbených (aj keď v poslednej dobe to už nie je úplne ono).


Nashville - nie som fanúšik country, no tento seriál ma veľmi zaujal.


Grey´s Anatomy - zbožňujem seriály z lekárskeho prostredia. Mojim veľmi obľúbeným seriálom bola kedysi Pohotovosť, a po jej skončení miesto v mojom srdci zastúpil tento skvelý seriál. Myslím, že ho nemusím predstavovať. Teším sa na poslednú časť, ktorá vyšla včera. Vraj to bude brutálne.

Letné FAV:


True Blood - opäť niečo z upírskeho prostredia :) Krv, sex, pekný muži/ženy, je tu proste všetko :P


Pretty Little Liars - páči sa mi na ňom jeho záhadnosť, je plný intríg, no musím povedať, že ak by som mala také problémy ako tieto dievčatá v ich veku, asi by som si hodila slučku :D Bonusom je aj oblečenie a štylizácia jednotlivých postáv, ktorými sa môžete inšpirovať.

Tak to bola malá ochutnávka toho, čo mám najradšej. Tých seriálov by bolo omnoho viac, no tieto ma zaujali zo všetkého najviac.

A čo vy? Máte nejakú svoju obľúbenú show?

XO, Nicka


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára