pondelok 22. júla 2013

Kde beriem inšpirácie?

Mojim najväčším zdrojom inšpirácie, či už fashion alebo beauty, nachádzam práve tu na internete. Je to predsa len ten najjednoduchší a najprístupnejší spôsob dnešnej doby. Okrem dvoch stránok, ktoré som vám už stihla predstaviť v minulých príspevkoch (www.polyvore.comwww.pinterest.com), sledujem veľmi často aj iné zahraničné blogy a inšpirácie nachádzam aj u vlogeriek na youtube. Dnes vám ukážem zopár mojich najobľúbenejších.

VLOGY:

Michelle Phan
Veľa z vás ju už určite pozná. Je to americká vlogerka vietnamského pôvodu, make up guru, z ktorej sa v priebehu pár rokov stala milionárka a to aj vďaka videám, v ktorých učí ako sa majú dievčatá správne líčiť. Čo ma na nej zaujalo a prečo ju vlastne sledujem aj po štyroch rokoch? Pretože je veľmi sympatická, dobre sa na ňu pozerá a má veľmi príjemný hlas. Taktiež jej angličtina je dosť dobre zrozumiteľná a sledovaním jej videí som sa mnohému naučila. Je nápaditá a vždy príde s niečím novým a inovatívnym a to sa mi na nej páči.


AndreasChoice
Ďalšia mladá americká vlogerka, ktorá prezentuje svoje videá na youtube o tom ako sa líčiť, obliekať, no najviac sa mi páčia je DIY videá, ktoré sú strašne super. Opäť môžem povedať, že je veľmi príjemná, miestami pojašaná, ale v tom dobrom slova zmysle, pôsobí hrozne svojsky, na videách sa nanič nehrá a je sama sebou.



Lynette Cenné
Pomerne nová vlogerka, ktorá sa venuje stylovaniu nechtov. Pri jej videách sa strašne bavím a mám potom chuť skúšať niečo nové, len ma často zamrzí, keď vidím to úžasné množstvo vecí, ktoré u nás nie sú k dispozícii alebo sú a sú hrozne predražené.



Chriselle Lim
V tomto prípade môžem hovoriť o fashion guru, ktorá spolupracuje s množstvom známych značiek, dizajnérov, robí styling pre rôzne fotenia do časopisov. Baví ma ako jednoducho dokáže skombinovať rôzne kúsky oblečenia, o ktorých by som si možno povedala, že k sebe ani nepasujú a už neraz som sa inšpirovala jej nápadmi.



BLOGY:
Blogov sledujem stráááášne veľa, väčšinou ide o slovenské a české, týkajúce sa kozmetiky. Avšak z hľadiska módy, mám radšej zahraničné blogy, ktoré sú v tomto smere nápaditejšie. Z nich by som vybrala také tri favorites.

VivaLuxury
Na príspevky od tejto blogerky sa obzvlášť teším, pretože prezentuje tie najdrahšie a najvychytenejšie kúsky. Vždy je perfektne zladená a z jej fotiek srší priam dokonalosť.



A Love Affair With Fashion
Opäť fashion blogerka, no jej outfity pozostávajú väčšinou z bežne dostupných a cenovo prijateľnejších kúskov oblečenia.



Fashion blog: All about the style by Kim Jacobs
Holandská fashion blogerka, ktorej síce, ak nepíše v angličtine :D, nerozumiem, no jej outfity sú vždy podľa môjho gusta.



A čo vy? Máte obľúbené blogy, či vlogy, ktoré pravidelne sledujete?

XO, Nicka 


your photo name

2 komentáre: