nedeľa 26. januára 2014

J´adore Dior

V dnešnej recenzii sa budem venovať high end kozmetike, konkrétne zhodnoteniu hydratačného rúžu Dior Addict Lipstick. Vždy ma veľmi lákalo vyskúšať niečo z kozmetiky, ktorá je tak trochu v inej cenovej kategórii, no a lepší čas, na kúpu niečoho cennejšieho, ako sú Vianoce, si neviem ani predstaviť. Veľmi sa mi na prvý pohľad zapáčili rúže Dior, no a práve preto som si vybrala kolekciu Addict Lipstick.


Rozhodovala som sa medzi viacerými odtieňmi, pretože je ich strašne veľa. Pôvodne som chcela jemný, broskyňový odtieň 249 Diorissime, ktorý bol vypredaný a tak som zvolila alternatívnu možnosť, odtieň 680 Millie, ktorý je však na škále farebnosti oproti Diorissime úplne na opačnom konci. Na prvý pohľad ide o tmavú malinovú farbu, no zdanie klame. Po nanesení nie je vôbec taký výrazný ako sa zdá. Farba je veľmi jemná, krásne sa trbliece a na perách vyzerá veľmi prirodzene. Dodáva im len ľahký nádych do purpurova a môžete ho naniesť aj vo viacerých vrstvách bez toho, aby ste sa báli, že to prepísknete. Aplikácia bez zrkadla je vďaka nemu tiež o dosť jednoduchšia. 


Ak by som ho mala k niečomu prirovnať, povedala by som, že je to niečo medzi Revlon Lipbutter a Maybelline Color Whisper, len o niečo slabší, v zmysle intenzity. Výdrž je porovnateľná s Revlonom a lepšia ako Maybelline. Na suchších perách nezachádza do drážok a skutočne hydratuje, takže má ďalší bod k dobru. 


Balenie je úplne rozkošné a hneď od začiatku si ma získalo. Vrchnák je celý z priesvitného plastu, ktorý na svetle hádže dúhové odlesky. Taktiež sa veľmi nezvyčajne otvára. Každý komu som ho ukazovala ho chcel otvoriť ako klasický rúž, takže sa s jeho otváraním dosť natrápili. 



Bežne v obchode za neho zaplatíte 35€ a vyššie, ja som ho kupovala na parfums.sk, kde majú o dosť nižšie ceny a dokonca bol aj v akcii, takže ma vyšiel zhruba o 15€ lacnejšie. Netvrdím, že je to málo peňazí, a že by som nebola rada, ak by takéto veci stáli menej, no keď si vezmem, že ide o kvalitnú a prestížnu značku, tak sa to dá očakávať. Tento kúsok si veľmi cením a určite ho nebudem používať každý deň, takže mi vydrží dlho a ak sa na to pozriem z tohto hľadiska, tak to vôbec nie je také strašné.

Takže aké je celkové hodnotenie?
Balenie je prekrásne, unikátne, klobúk dolu. Samotný produkt je veľmi kvalitný, očakávala som síce väčšiu intenzitu, ale aj tak vyzerá veľmi dobre. Hydratácia je viditeľná, nezvýrazňuje popraskané pery. Jediné jeho negatívum je cena.


Aké sú vaše skúsenosti so značkou Dior? Vlastníte niečo z high end kozmetiky, na čo nedáte dopustiť a naopak?

XO, Nicka


your photo name

7 komentárov:

  1. Balení je opravdu luxusní a překrásné :) Ale za rtěnku nebo lesk se mi vyšší částky dávat nechce :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, cena je dost vysoka :) A do akeho druhu kozmetiky by si bola ochotna investovat?

      Odstrániť
  2. Odstín má krásný,hydratace je u mě potřebná, ale ta cena:/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mam doma jeden ruz a ten je proste uzasny!

    Pozyvam na giveaway o znackove plavky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt su skvele tie drahsie znacky :) Ale postacia aj lacnejsie :D

      Odstrániť