štvrtok 6. februára 2014

Micelárky Bioderma

Značku Bioderma určite pozná každá z vás a väčšina s ňou má pravdepodobne aj nejakú tú skúsenosť. Ja som zatiaľ mala to potešenie len s pár výrobkami, ale so všetkými som bola nadmieru spokojná. Možno si poviete, že recenzii na Biodermu tu už bolo veľa, hlavne, čo sa týka miceláriek Sensibio, no jedným z dôvodov, prečo som písanie tohto postu ihneď nezavrhla je ten, že som mala možnosť vyskúšať aj iný typ micelárky, o ktorom som zatiaľ veľa nepočula. V krátkosti vám teda priblížim moje dojmy z ich používania.


Hydrabio H2O
Ide o hydratačnú micelárnu pleťovú vodu, ktorá je vhodná ako na čistenie pleti, tak aj jej odličovanie. Zo sľubovaných účinkov spomeniem schopnosť zadržiavania vlhkosti v pokožke, pružnosť a žiarivosť pokožky ako aj šetrnosť voči nej. Taktiež by mala byť hypoalergénna a jej používanie by nemalo viesť k tvorbe komedónov, čiže čiernych bodiek.


Moje postrehy:
Má veľmi príjemnú, sviežu parfemáciu, ktorá mi evokuje čistotu. Má obsahovať jablko a uhorku, ja tam ale skôr cítim tú uhorku. Pleť je veľmi pekne hydratovaná, napnutá, ale nie príliš, je pekne odmastená. Nijako ju neirirtuje a nezaťažuje, je veľmi vláčna a hebká. Dá sa použiť aj na odličovanie, no označenie top odličovací výrobok by som jej asi nedala.



Sensibio H2O
Veľmi známa a stále populárna odličovacia voda, ktorá je veľmi vhodná pre citlivú pleť, a teda ideálna pre každého, pretože je tiež hypoalergénna, navyše redukuje sčervenanie pleti a upokojuje ju.


Moje postrehy:
Parfemácia mi príde o niečo viac kvetinová aj keď tam je len uhorka :D Pleť je taktiež veľmi čistá, nijako ju nedráždi, a narozdiel od predchádzajúcej ju aj veľmi pekne vyčistí od akéhokoľvek make upu.


Nebudem sa tu rozpisovať o veľkosti balení a cenách, zloženie majú dosť podobné, aj keď Hydrabio má toho v popise o niečo viac, ale podstata je rovnaká. Celé by som to zhrnula tak, že obe majú čo to do seba, Hydrabio je fakt o niečo viac hydratačná a vhodná teda pre tie dievčatá, ktoré v zime bojujú so suchou pokožkou ako ja. Na druhej strane Sensibio je vhodnejšia na odličovanie, aj keď aj Hydrabio odlíči celkom dobre, ale je tam určite rozdiel, človek sa s tým musí viac vyhrať, kým pri Sensibio stačí pár krát pošúchať a je to dole. No úplne ideálne je podľa mňa používať obe. Hydrabio na ráno, pred nanesením make upu a večer zas použiť Sensibio na jeho odstránenie. Obe vody však hodnotím veľmi pozitívne, a ide teda o jedny z najlepších výrobkov na pleť, aké som kedy skúsila. 

Používate micelárky od Biodermy? Alebo máte inú osvedčenú značku, na ktorú nedáte dopustiť?

XO, Nicka


your photo name

1 komentár:

  1. ahoj potešilo by ma ak by si sa kukla na môj blog http://coolestjordanindaworld.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť