streda 17. februára 2016

|YSL Touche Éclat Kiss&Love Edition|

Ahojte zlatíčka,
už dlhšie sa mi doma povaľuje korektor od YSL, ktorý by sa patrilo konečne zrecenzovať. Vo svete patrí k veľmi obľúbených high-end produktom a preto bolo pochopiteľné, že som ho chcela konečne vyskúšať sama na vlastnej koži. Ako to teda dopadlo? Je naozaj taký skvelý a ničím lacnejším sa nedá nahradiť?
Čítajte ďalej a všetko potrebné sa dozviete ;)


Mala som to šťastie, že som ho kúpila v polovičnej zľave, pretože ide o fakt drahý produkt a hoci i po zľave cena nebola malá, raz za čas sa rada rozmaznám niečím luxusnejším. Okrem toho som ho vychytala v prekrásnej limitovanej edícii s pusinkami. No uznajte, kto by odolal?


Keďže som korektor chcela používať hlavne na rozjasnenie pod oči, vybrala som si jeden z najsvetlejších odtieňov a to 2, ktorý bol najmenej ružový a hodí sa môjmu tónu pleti.
Je to typ korektora v pere, ktorý sa nanáša pomocou jemných štetiniek. Potom je ho nutné ešte buď vklepať prstami alebo rozotrieť štetcom. Jeho konzistencia je stredne tekutá a veľmi pekne a rýchlo sa rozotiera.
Čo ma však trochu zarazilo je, že mi dosť zalieza do vrások a mierne vysušuje očné okolie a to som od neho fakt nečakala. Mám doma omnoho lacnejšie typy korektorov, ktoré mi v tomto spravia oveľa lepšiu službu.


Čo sa krytia týka, tak v tomto prípade fakt nejde o korektor, ktorý by vám úplne zakryl kruhy alebo tmavé fľaky, i keď to o sebe tvrdí. Vždy keď ho chcem použiť, musím si na problematické miesta najprv naniesť niečo viac heavy duty a Touche Éclat použijem len na jemné rozjasnenie. V tom je celkom fajn, ale aby mi korektor za tú cenu slúžil len na to a zaliezal k tomu ešte do každej malej vrásočky. je podľa môjho názoru  dosť na nič.


V konečnom dôsledku s produktom nie som vôbec spokojná. Značku YSL mám veľmi rada, no bohužiaľ korektor mi nesadol a to aj napriek toľkým pozitívnym ohlasom, ktoré som všade čítala. 
Ak by šlo o produkt, ktorý by stál 5 €, tak nepoviem ani slovo a idem ďalej, ale pri tomto ma to fakt mrzí, lebo som čakala že bude fakt mega super, no zjavne platí, že nie je všetko zlato, čo sa blyští.

Poznáte tento korektor?
Mala už niektorá z vás s ním nejaké skúsenosti?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára