piatok 29. júla 2016

|July Favorites|

Krásne piatkové ráno prajem,
ďalší mesiac je pomaly za nami a tentoraz nemôžem uveriť tomu, ako rýchlo ubehol a s ním aj polka leta. No ja sa stále vytešujem, pretože za pár týždňov ma čaká vytúžená dovolenka, ktorú si plánujem poriadne užiť a vyventilovať sa. Ale o tom potom a aby som zbytočne veľa nekecala, prejdem k tomu, o čom som to vlastne dnes chcela. Ukážeme si niekoľko mojich momentálne obľúbených produktov, ktoré stoja fakt za to a určite sa oplatí ich vyskúšať. Ale vy už ste určite nedočkaví, tak teda poďme na to ;)


V balíčku, ktorý som dostala na nedávnom workshope s dmkom sa nachádzal aj krémový peeling na tvár s marhuľou Balea. Hneď po prvom vyskúšaní som bola úplne nadšená. Určite to nie je produkt na každodenné používanie, pretože má v sebe dosť drsné čiastôčky, ale raz do týždňa dodať pleti poriadnu očistu je úplne ideálne. Pozor ak však máte na tvári nejakú vyrážku, pretože sa môže stať, že ju budete mať na druhý deň dosť podráždenú, čo sa stalo aj mne. Produkt by som taktiež veľmi neodporúčala tým z vás, ktoré trpíte citlivou pokožkou. Inak však na hĺbkovejšie prečistenie pleti je to fakt super vecička a ak trpíte mastnou pleťou ako ja, verte mi, že niečo také by vo vašej výbave nemalo chýbať.


Ako ste sa už v recenzii na podkladovú bázu Luxe od Avonu mohli dočítať, nie som veľký fanúšik podkladových báz, pretože obyčajne na mojej pleti buď nefungujú alebo ju príliš zaťažujú. Táto vecička ma však presvedčila, že nie všetky tieto produkty mám hádzať do jedného vreca a sem tam sa môže nájsť nejaké dobrá výnimka. Táto bázička má všetko, čo má dobrá báza podľa mňa mať. Pleť po nej nie je mastná, make up na ňu krásne prilieha a drží po celý deň a okrem toho výrazne redukuje lesk pleti.


Keď som v poslednom letáku dmka uvidela, že k nám prichádzajú povestné make upy L´Oréal Cushion Foundation, od radosti som skoro zhýkla. Na nete je okolo nich už dosť veľký hype a vedela som, že musím nejaký vyskúšať. Pri prvej príležitosti som si jeden kúpila a okamžite sa zamilovala. Chcem o ňom spísať podrobnejšiu recenziu, pretože pevne verím, že  produkt bude zaujímať viaceré z vás, takže sa o ňom príliš dopodrobna rozpisovať nebudem. N je ozaj skvelý a stojí za to.


Pred istým časom na mňa došla chuť použiť na pleť niečo svieže, rozjasňujúce a tak som zalovila vo svojich zásobách a vytiahla z nich Pupa lícenku, ktorá už má čo to za sebou, no o jej kvalitách nie je pochýb. Dodá líčkam krásny, zdraví a svieži vzhľad a vyzerá skvelo na opálenej pokožke. Na leto je produkt ako tento úplne ideálny a nemal by chýbať v žiadnej kozmetickej taštičke.


Maskari sú pre mňa kapitolka sama o sebe. Málo kedy sa vrátim k tej istej, no rada sa vraciam k tým istým značkám, keď nemám pochýb o ich kvalitách. Jednou z nich je pre mňa L´Oréal, ktorá robí jedny z naj maskár. Dlhšie som chcela vyskúšať povestnú maskaru Manga a už som aj jednu mala v košíku, keď som v akcii za 5 eur zbadala Manga Punky. Trochu som sa obávala, či teda nie je v takej zľave preto, že nebola moc populárna, no po prvotnom odskúšaní som vedela, že to tak nie je. Tento produkt považujem za úplne top a už ozaj dlho som nebola spokojná s cenovo dostupnou maskarou tak ako s touto. Krásne riasy rozčeše a tie sú potom super čierne a neskutočne dlhé.


No a na záver posledný obľúbenec v podobe telovej peny Rituals v prekrásnej sviežej jemnej vôni s názvom The Ritual of Karma. Vy už dobre viete, že značku Rituals zbožňujem a je to moja srdcovka, čo sa týka telovej kozmetiky. Rada skúšam ich limitky a táto bola jednou z nich. Som len sklamaná z toho, že leimitky sú často omnoho lepšie ako produkty, ktoré sú v stálej ponuke a keď už si niečo obľúbite musíte sa zásobiť, lebo nabudúce to už v predajniach nemusíte nájsť. Aj napriek tomu túto značku milujem a vždy keď som v Prahe, prinesiem si domov nejaký zaujímavý produktík ako suvenír.




your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára