pondelok 24. septembra 2012

Ako môžno opticky skrátiť chodidlá?

Veľa žien trpí problémom veľkých chodidiel, pričom si nevedia nájsť topánky, ktoré by im sadli, a v ktorých by sa cítili dobre a sexy. Ak je to váš prípad, tak vám v nasledujúcom príspevku prinášam niekoľko rád, ako si vybrať správne topánky, vďaka ktorým budú vaše nohy pôsobiť menšie.

(http://tashaowen.bigfolioblog.com/category/4035)


Noste opätky!

Topánky na opätkoch síce nie sú veľmi pohodlné, ale vedia docieliť, aby vaše nohy vyzerali menšie. Najvhodnejšími adeptmi sú robustné topánky s mohutnou podrážkou alebo v angl. tzv. "chunky heels".

(www.polyvore.com)

Vhodné sú tiež "wedges" alebo klinové topánky, ktoré majú vysokú platformu. Medzi tohtoročné veľké hity patria botasky na platforme, tzv. "sneakers" (na obr. čierne s bielymi šnúrkami), ktoré sa tiež zaraďujú do tejto skupiny. Avšak všetko treba robiť s mierou. Ak sú vaše nohy príliš veľké, treba sa vyhýbať mohutnejším druhom týchto topánok.

(www.polyvore.com)

Noha bude vyzerať menšia aj v "Stiletto heels", čo sú klasické ihličkové topánky, ale tie často krát nie sú pohodlné, pretože neposkytujú takú stabilitu, ako "Chunky heels" alebo "Wedges".

(www.polyvore.com)



Čím okrúhlejšie, tým lepšie!

Ďalším dobrým typom, ako opticky skrátiť svoje chodidlá je, nosiť topánky s okrúhlou špičkou. Špicaté topánky výrazne predlžujú nohy, no vhodné sú v prípade, ak sú vaše chodidlá široké .

(www.polyvore.com)



Mrkajúce prstíky ;)

Vyhýbajte sa príliš otvoreným sandálam a ak máte pocit, že už máte po krk nosenia topánok so zatvorenou špičkou, vždy je tu možnosť nosiť topánky bez špičky tzv. "peep toes" (v preklade mrkajúce prsty). Taktiež môžete použiť topánky s odhalenou pätou, tzv. "sling-backs", no na trhu sú aj také, ktoré kombinujú oba tieto prvky.

(www.polyvore.com)


Hrajte sa s farbami!

Je to jeden z najzákladnejších trikov. Pri výbere oblečenia sa ženy riadia pravidlom: "Tmavá zoštíhľuje, svetlá rozširuje". Aj v tomto prípade platí, že tmavé farby nohy zmenšujú/skracujú a svetlé farby nohy predlžujú. Takže dámy, ak sa dá, vyhnite sa pastelovým farbám.

(www.polyvore.com)

Avšak najlepšia rada, akú vám môžem dať je, že predtým, než zbytočne vyhodíte peniaze za topánky, ktoré nebudete nosiť a budú vám stáť v skrini dvadsať rokov, poriadne si ich preskúšajte, poobzerajte, poprípade si so sebou vezmite niekoho, kto vám vie lepšie poradiť. Za žiadnych okolností nekupujte niečo, čo ste nemali možnosť vyskúšať. A hlavne nezabúdajte, že menej je niekedy viac. Prajem veľa šťastia.

XO, Nicka





your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára