sobota 22. septembra 2012

Ó šaty

V týchto dňoch, akoby sa pretrhlo vrece so svadbami. Každý týždeň sa niekto z mojich známych na nejakú chystá a ja sama som sa dokonca pred pár týždňami na jednej zúčastnila. Svadba je veľká udalosť, na ktorú je vhodné sa patrične vystrojiť, no a v konečnom dôsledku si povedzme, ktorá žena by nechcela vyzerať dobre a zapôsobiť. V nasledujúcom článku vám prinášam pár typov, ako to môžete docieliť.

(www.polyvore.com)

Ak máte radi čiernu, ale nechcete vyzerať veľmi fádne, veľmi dobrou alternatívou je voľba tmavomodrej farby šiat. V tejto zostave ide o šaty s čipkovanými dlhými rukávmi, ktoré sú veľmi in, no v niektorých prípadoch môžu byť veľmi nápomocné pri zakrytí rôznych nežiaducich škvŕn, či tetovaní na pokožke rúk. Doplnkom sa v tomto prípade medze nekladú. Ja som zvolila koktailovú kabelku s pávím motívom a visiace modré náušnice, ktoré sa budú veľmi pekne lesknúť vo svetle reflektorov.

Použité značky: šaty: Lypsy, topánky: Rupert Sanderson, kabelka: Amazon.com, náušnice: Swarovski


(www.polyvore.com)

Druhý outfit pozostáva z malinových šiat s dlhou sukňou a lesklým pásom. Takéto šaty sú vhodné pre vysoké ženy, takže ak nemáte viac ako 170 cm, tak by ste nad nimi ani nemali uvažovať. Voľba doplnkov je taktiež na vás, vhodné sú strieborné aj zlaté. V mojom prípade som sa rozhodla pre tmavohnedú kabelku so zlatou potlačou a ktorá spolu s náušnicami pôsobí veľmi orientálne.

Použité značky: šaty: John Lewis, topánky: Rupert Sanderson, kabelka: Lanvin, náušnice: Swarovski Elements


(www.polyvore.com)

Máte modré oči? Potom sú pre vás vhodné tieto svetlomodré šaty s moderne strihanou sukňou, ktorá je v zadu dlhšia, ako v predu a s výrazným pásom vykladaným kamienkami. Vršok je bez ramienok, preto je dôležité zvoliť si vhodnú podprsenku, najlepšie takú, ktorá nebude mať ramienka a možno aj silikónový pásik proti sklznutiu. Avšak veľmi vhodná je tiež celosilikonová podprsenka. Kabelka je oválna s malými bielymi kvietkami a visiace náušnice z modrých kameňov v tvare slzy. Celý outfit pôsobí veľmi jemne a nežne.

Použité značky: šaty: AX Paris, topánky: Rupert Sanderson, kabelka: AWear, náušnice: Dana Rebecca


(www.polyvore.com)

Pre posledný outfit som si zvolila zelené šaty na jedno rameno. Šaty sú vhodné pre ženy s menším poprsím. Sú veľmi univerzálne a môžu si ich dovoliť blondíny, tmavovlásky, ale aj červenovlasé dámy. Kabelka má farbu zodpovedajúcu farbe šiat, je v obdĺžnikovom tvare a je vykladaná kamienkami. Náušnice sú tvorené zeleným ónyxom.

Použité značky: šaty: allyfashion.com, topánky: Rupert Sanderson, kabelka: Matthew Williamson, náušnice: Nikki Baker

Ako ste si možno všimli, každá zostava bola doplnená tými istými čiernymi sandálikmi. Ak máte doma lodičky alebo podobné sandáliky, to ešte neznamená, že si ich musíte obuť nevyhnutne iba raz. Topánky v neutrálnych farbách a vzoroch sa dajú všemožne kombinovať a je to aj prostriedok, ako ušetriť čas a peniaze.

XO, Nicka





your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára