piatok 4. januára 2013

Tory Burch


Mnohý z vás ju možno nepoznáte. Ide o pomerne mladú americkú značku, fungujúcu od roku 2004. V súčasnosti pozostáva zo 68 obchodov, z ktorých až 48 je v Amerike.



Pomenovaná je po svojej zakladateľke Tory Burch pochádzajúcej z Filadelfie. 


Táto 46 ročná vyštudovaná módna dizajnérka, spolupracovala s takými významnými osobnosťami módneho priemyslu ako Zoran, Vera Wang, či Ralph Lauren. Neskôr sa však rozhodla založiť si vlastnú značku, charakterizovanú "preppy – boho" štýlom, ktorú preslávil aj seriál Gossip girl. V roku 2008 založila vlastnú nadáciu, ktorá pomáha ženám a ich rodinám.

Oblečenie
Značka sa špecializuje aj na odevy, avšak ja obdivujem skôr sekcie kabeliek, či doplnkov.

Topánky
Charakteristické sú baleríny, či šľapky s veľkým znakom dvoch T na špičke, ale aj čižmy v jazdeckom štýle, pre ktoré ako sa hovorí is worth to die for (stoji za to umrieť :D). Na leto ponúka TB veľmi vkusnú a pohodlnú kolekciu šľapiek a sandáliek.










Kabelky
Moja najobľúbenejšia sekcia, keďže som tak trochu posadnutá kabelkami. Páči sa mi, že sú veľmi jednoduché a štýlové zároveň. Každá kolekcia je zmesou klasických farieb ako je hnedá, čierna, biela, tmavomodrá. V tej najnovšej sa objavila aj ružová, či tyrkysová. Aaaaach.... :)










Doplnky
Veľmi rozmanitá sekcia obsahujúca napríklad:
  • okuliare - veľmi klasické


  • peňaženky - jednoduchosť a krása sa snúbi v jednom



  • šperky - obsahujú náhrdelníky, náušnice, ale predovšetkým nádherné náramky :)





  • obaly na telefóny - samozrejme ak nemáte iPhone tak veľmi nepochodíte :D


XO, Nicka

Obrázky dostupné na www.pinterest.com


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára