streda 13. februára 2013

Valentine fashion

Ahojte všetci,
milujem módu a všetko s ňou spojené. Vždy keď je nejaký sviatok zvyknem sa podľa toho aj patrične obliecť. Keďže zajtra je sv.Valentína farby ako červená, ružová, bordová, či fialová budú na každom kroku. Preto tento príspevok bude venovaný tipom, čo si dať na seba, aby ste v tento zamilovaný dník vyzerali úžasne a ohromili tým niekoho, na kom vám záleží :)


Tu je ukážka toho, ako sa dajú skombinovať tie isté topánky v rôznych farbách s dvoma druhmi šiat :) Moja obľúbená bordová farba..hmmm. Získali by ste tým štyri pekné outfity, ktoré by sa ďalej mohli kombinovať s kabátikmi, krátkymi kožuchmi a podobne. Pri doplnkoch sa medzi tiež nekladú, no vhodnejšie by bolo voliť niečo jednoduchšie.



Veľkým hitom tohto roku sú vzorované svetríky, obzvlášť so srdiečkami, ktoré sú ako stvorené na tento deň.




Outfit vhodný na bežný deň do práce alebo školy. Zbožňujem ten sveter :)




Tieto dve outfity sa perfektne hodia na romantický večer s manželom alebo priateľom. V prípade, že žiadneho nemáte, s podobne zladeným oblečením by ste jedno alebo druhé mohli získať :)


Tak čo vy nato? Páčili sa vám tieto tipy? A čo si zoberiete na seba vy? Plánujete niečo špeciálne alebo budete tráviť Valentína doma?

XO, Nicka

Obrázky dostupné na www.polyvore.com


your photo name

3 komentáre: