štvrtok 9. mája 2013

Box full of treasures

Na nete koluje kopec príspevkov o tom ako baby skladujú svoju kozmetiku, či dokonca o tom, čo majú vo svojich kabelkách. Keďže mám v tej svojej vždy hrozný binec a plno vecí, radšej by som sa pochválila tým, ako vyzerá truhlička, v ktorej schovávam svoje poklady doma. Podobný príspevok, ako bude tento, ste už pravdepodobne videli, a možno nie len jeden. No ja som si povedala, že kašľať na to, odo mňa ho budete vidieť po prvý krát. Kozmetiku som donedávna skladovala všade možne. Nemala som žiaden zjednotený skladovací priestor, výsledkom čoho bol totálny chaos. Často krát sa mi stávalo, že som objavila vec, ktorá bola bohom zabudnutá tak dlho, až prešla zárukou. Taktiež som mnohokrát nevedela niektoré veci nájsť. Veľmi dlho som uvažovala, či si zadovážiť kozmetický kufrík, no buď mi do toho niečo prišlo alebo som skývla rukou, že mi ho netreba. Okrem toho bývajú kozmetické kufríky hrozne drahé. No pred pár mesiacmi som si povedala, že už toho bolo dosť a konečne som našla riešenie. Šla som do Baumaxu a kúpila prvý schopný kufrík na náradie aký mali. No a výsledok stojí fakt za to :)


Farba kufríka síce nie je vôbec podstatná, no nevadila by mi iná :D
Je to veľmi solídny produkt, po pár mesiacoch používania je stále ako nový. Páči sa mi, že má kovové rohy, čiže by sa tak skoro nemal poničiť, lebo u takýchto vecí sa to stáva - teda aspoň mne. Zatváranie je tiež v celku dobré, neotvára sa samo od seba, navyše boli ku kufríku priložené kľúče, ktoré vôbec nevyužívam. No nejde zrovna o trezor, takže si neviem predstaviť, ako by ma zamknutie mohlo od niečoho uchrániť. Hlavne ak by ho šlohli celý :D Ale nápad sa cení ;)


A takto vyzerá môj "milášek" zvnútra. Je dosť plný, takže budem musieť niektoré veci čo najskôr vyničiť. Ale momentálne sú tam aj veci, ktoré často nosím aj v kabelke, takže sa to trochu preriedi - aspoň o takých 5% :P


V hlavnej spodnej časti mám uložené make up-i, bb krémy, krémy, menej používané pleťové vody, veľké palety tieňov, štetce a nejaké ďalšie somarinky.

V ľavej časti (aspoň podľa tejto fotky) mám v spodnejšom šuflíčku tiene, bázy a umelé mihalnice.
Vo vrchnejšej časti je zmeska špirál, vzoriek, balzamov a iných skrášľovacích pomôcok.


No a v pravej časti mám v spodnom šuflíku väčšinou rúže, lesky a kontúrky, a vo vrchnom skôr pleťové veci, ako púdre, bronzer, lícenky, highlighter a set na obočie.

Záver a ponaučenie: Som rada, že ho mám, rozhodla som sa veľmi dobre a vôbec mi neprekáža, že to nieje originálny kozmetický kufrík, pretože v konečnom dôsledku vyzerá skoro rovnako. Účelnosť produktu je na nezaplatenie a určite už nikdy nechcem, aby sa mi veci povaľovali kade tade.

XO, Nicka


your photo name

5 komentárov:

  1. naco si robis hlavu z toho, ze mal niekto podobny prispevok, ved ten tvoj je zase o nieco iny a urcite zaujimavy, ja kufrik nemam a zatial po nom ani netuzim, ale je to sikovna vecicka:), aspon mas prehlad:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je to fakt dobra vec :) Uz si to bez nej neviem predstavit. Ale bojim sa, ze za chvilu budem potrebovat dalsi :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj nicka ,tiez zhanam taky kufrik,ale tie ceny ma hozne odraduju. Ja mam sadu na nechty a veru sa zle skladuje bez kufrika . Čítala som jeden clanok,ze su v baumaxe po 18eur a ja som take videla po cca 50eur. Co je prosim ta na tej cene pravdive ? Prosim ta odpis mi na mail,dakujem :-) moj mail je silviavozarova1@gmail.com S pozdravom Silvia

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja by som sa tiež chcela opýtať na tu cenu lebo ja som tiež v baumaxe videla iba kufríky čo stali cca 50€

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, kufrik stal okolo 17 eur, neviem ci ho este maju, ale stale sa raz za cas objavi :)

      Odstrániť