sobota 8. júna 2013

Shopaholic??

Nikdy som sa nepovažovala za nejakú nákupnú maniačku, no rada sa obliekam a často podlieham módnym trendom. Avšak v prípade, že sa mi niečo nepáči, tak si to na seba určite neoblečiem, a môže to byť moderné ako chce :) Je pravda, že moje skrine sú prepchaté oblečením, no mnohé z nich pochádzajú zo second handov, kde sa dajú zohnať veľmi pekné a lacné kúsky, a samozrejme, mojou najväčšou vášňou je nakupovanie v zľavách.


Keďže naše obchody sú vždy trochu pozadu, rada sa dopredu inšpirujem internetom. V dnešnej dobe je to ten najjednoduchší spôsob, ako zostať v obraze a aj keď mnohí na neho nadávajú, že je to požierač času (s čím čiastočne súhlasím), som zaň strááááááášne vďačná a nedám naň dopustiť. Samozrejme, všetko treba robiť s mierou a nič nepreháňať. Mojou najobľúbenejšou a najčastejšie vyhľadávanou studnicou nápadov je zahraničná stránka Pinterest (www.pinterest.com). Stránka umožňuje užívateľovi vytvorenie svojho účtu, pričom je to ideálny spôsob, ako vyhľadávať nové nápady, inšpirácie a zároveň ich uchovávať bez toho, aby ste si zapratali celý počítač. Taktiež tu môžete zverejňovať svoje myšlienky, obľúbené citáty, DIY projektíky a podobné vecičky, ktoré ja priam zbožňujem (http://pinterest.com/nikolas/).
Tu je niekoľko nedávnych pripnutých nápadov, ktoré ma zaujali a ktoré som pridala do svojej zbierky :)


Asi nepoznám ženu, ktorá by nemala rada topánky. Tieto svetlo modré sú doslova nebeské :P


Celý outfit je perfektne zladený, športovo elegantný a chic. Nad podobnými riflami už dlho uvažujem.


Milujem čiernu a zlatú, rovnako aj leopardí vzor. Myslím, že toto sú úplne dokonalé nechty. Hmmm.... :)

Ako som už pár krát písala, milujem všetko, čo sa bliští (mám teda výstižné priezvisko :D) a v kombinácii s tŕňovými náramkami si neviem predstaviť lepšiu harmóniu :)


Nezaujala ma ani tak slečna Lovatto, ako jej krásne ombre vlasy. Very nice!


Perfektná inšpirácia na leto...


Náušnice nosiť nemôžem, no vynahrádzam si to náramkami a často aj prsteňmi. Tieto prstene sú teraz veľkým hitom, tak som zvedavá, kedy si nejaký zadovážim.


Boho style je teraz neskutočne v kurze a veľmi ma zaujal. Môj najobľúbenejší obchod (NY) má široký výber oblečenia v tomto štýle, čo ma nesmierne potešilo. Je to veľmi mladistvé, chic, veľmi pohodlné a zároveň ženské.

A čo vy? ako ste na tom s nakupovaním a trendmi?
Dúfam, že sa vám príspevok páčil ;) Prajem krásny zvyšok víkendíku :*

XO, Nicka


your photo name

2 komentáre:

  1. Pekný článok, na Pinterest som sa rovno pripojila, super stránka, doteraz som ju nepoznala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dakujem ;)
    Pinterest nema chybu. Je to omnoho jednoduchsie ako hladat nieco cez google a super je na tom to, ze si to vies ulozit a neskor sa k tomu vratit...Myslim, ze este vela ludi ju nepozna :)

    OdpovedaťOdstrániť