utorok 26. novembra 2013

Ladybox November 2013

Síce opäť neskôr, ale predsa, dostal sa novembrový Ladybox aj ku mne. Neviem prečo, pár mesiacov dozadu mi ho vedeli dodať ešte v piatok, teraz je to už 2. alebo 3. krát v utorok. Veľa blogeriek (hlavne tých českých), ho má už od piatku a mne to nedá a vždy si dopredu pozriem, čo v boxe nájdem :(
Tento mesiac bol boxík trochu poslabší, recenzie, ktoré som čítala boli dosť pochvalné, no mne sa až taký úžasný nezdal. Veď posúďte sami.



Najviac z celého tohto vydania sa mi páčila samotná krabica. Veľmi pekná, s jesennou tématikou, na vrchu roztomilá veverička, čo viac môže človek od krabičky očakávať. Páči sa mi zatiaľ najviac zo všetkých, a to aj preto, že okrem nápisu Ladybox, tam nič iné napísané nie je.
Ospravedlňujem sa ešte za fotky, ktoré nie sú najlepšie. Keďže som sa o obsah boxu s vami chcela podeliť v čo najkratšom čase, musela som fotiť za tmy, takže to nevyzerá bohvie ako.

Aké produkty balíček obsahoval?


Himalaya Herbals Čistiaci peeling z Nimba (plné balenie)
O značke Himalaya som už niečo počula, mám pocit, že som ju dokonca videla aj niekde v drogérii ak sa nemýlim. Nie je to výrobok, ktorý by so túžila kúpiť si sama a vyskúšať ho, ale keď ho už mám, dám mu šancu a možno ma prekvapí. Čo vy na to?


MeMeMe Ceruzka na oči (plné balenie)
Opäť značka, o ktorej som len počula, no nemala tú česť vyskúšať. Ceruzka nie je zrovna vec, ktorú by som využívala často, ale som rada aspoň za čiernu farbu, pretože veľa dievčat dostalo hnedú, na čo sa sťažovali. Mne tiež viac vyhovuje čierna, takže ju určite zúžitkujem, hoci asi nie tak veľmi skoro, pretože mám ešte jednu nedopouživanú.


Lambre Hydroaktívny krém na ruky a nechty (plné balenie)
Táto značka mala svoje zastúpenie u mňa v boxe už niekoľkokrát v podobe tekutých tieňov, s ktorými som nadmieru spokojná, preto sa na tento výrobok veľmi teším. Ide o krém na citlivú pokožku rúk a lámavé nechty. Okrem toho, som maniak na krémovanie rúk, takže dobrý krém vždy poteší.


Lady Speed Stick Gel Aloe (plné balenie)
Tento deodorant som pred pár rokmi využívala dosť často a zbožňovala som ho. Má skvelú gélovú konzistenciu, vďaka čomu sa rýchlo nanáša, no jeho jedinou nevýhodou je, že sa míňa veľmi rýchlo, preto som ho aj prestala používať. Produkt ma nejako nenadchol, ale určite ho použijem.


Steamcream (vzorka)
Tak na toto som veľmi zvedavá. Má ísť o krém z prírodných ingrendiencií a pary, vďaka čomu by sa mal lepšie vstrebávať. Z jeho popísaných účinkov spomeniem ľahkosť, multifunkčnosť, hydratáciu, liečivosť, protistárnuce účinky atď. atď. S dojmami sa určite podelím, len neviem, či to bude mať aký taký zmysel pri takom malom množstve produktu.


Duck Island sprchový gél (cestovné balenie)
V balíčku som ho mala už po tretí krát, a po tretí krát môžem povedať, že ma nenadchol, pretože mi smrdí ako lacná jarová voda. Jediná pekná vec na ňom je jeho balenie.


Goldwell Dual Sense Color 60sec treatment (cestovné balenie)
Bonusový produkt, kúra na farbené vlasy, na ktorú sa veľmi teším a ktorú určite vyskúšam ;)

Celkové hodnotenie boxu:
Z môjho hľadiska hodnotím boxík ako jeden z priemernejších (ak porovnám predchádzajúce dva). Podľa mňa mu chýbala dávka kreativity z hľadiska produktov. Očakávala som niečo nové, k čomu sa len tak ľahko nedostanem, alebo niečo, čo ešte len uzrie svetlo predajní :) Namiesto toho som v boxe našla veci, ktoré sú jednak bežne dostupné (deodorant, peeling), či také, ktoré bežne používam a mám nejaké v zásobe od iných značiek (krém, ceruzka). Produkty však určite zúžitkujem z väčšej časti sama, čo je v celku pozitívom. Úplne najviac na celom vydaní ma oslnila krabička, ktorá bola prekrásna (ešte jedno slovo to presne vyzdvihuje "adorable"). Avšak nie každý mesiac môžu vyhovieť všetkým, čo chápem a už teraz sa teším na vianočné vydanie a dúfam, že tvorcovia boxu nás milo prekvapia nie len balením, ale aj obsahom ;)

Tak čo? Páčili sa vám produkty? Poznáte niektoré výrobky a máte s nimi nejaké skúsenosti? Podeľte sa o ne v komentoch ;)

XO, Nicka


your photo name

8 komentárov:

  1. Nedostávam Ladybox ale vždy sa mi viac páči krabička ako obsah. Napríklad o polovici produktov v tomto Ladyboxe som ani nepočula.
    fashionhappenss.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš predplatený ladybox, keď si dostala tú masku? :) Inak s tou Duck Island, vôbec som nevedela, čo mi to pripomína, a presne jarovú vodu! A ešte dokonca tak aj vyzerá :D

    http://just-followyourdreams.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, trojmesacne predplatne mam, ale neviem, ktoru masku mas na mysli, pretoze v tomto ziadna nebola...Mna napadla este jedna vec, ktoru mi ten sprchac pripomina - bublifuk :D

      Odstrániť
  3. Ja som si ladybox objednala 1x teraz a aj posledny asi. Kremov na ruky mam asi 10, hnedu ceruzku nepouzivam, peeling mam svoj oblubeny a lady s.tie nepouzivam ;( Cakala som viac, vzdy sa mi obsah pacil, tak som to riskla a ..... uvazujem este, ze mu dam jednu sancu, ale neviem sa rozhodnut :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono je to tazke, ked si clovek objedna jeden box. Ja mam predplatne 3 mesacne uz asi 3 krat, a vdaka tomu som si vsimla, ze vzdy je dobry zhruba kazdy druhy box. Takze ak si si ho objednala teraz prvy krat a bol slabsi, je velka sanca, ze ten dalsi bude dobry :) Ale zas je to o tom, ze niekomu sa tie veci mozu pacit, niekomu nie :)

      Odstrániť
  4. tento mesic to byla katastrofa. prosly stary deodorant, hneda tuzka na oci, presto, ze v personalizaci mam vyhradne pouze cernou barvu u vsech podobnych produktu na oci... no comment. ted premyslim, zda si to jeste vubec nekdy objednam. na FB byly taky jen samy hejty, tak doufam, ze se v LB trosku proberou.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, boloto onicom tento mesiac. Ja mam zaplatene predlatne, takze ak sa nespametaju, tak vo februari uz objednavat nebudem.

      Odstrániť