utorok 12. novembra 2013

Sparkling Nails

Ako každý mesiac, aj dnes vám ukážem, ako krásne a hlavne jednoducho si môžete ozdobiť svoje pazúriky. K tomuto tutoriálu ma inšpiroval lak Miss Sporty Sparkle Touch, ktorý som vyhrala v Danielkinej giveaway :)



Čo som použila?

Bez podkladu si už lakovanie nechtov neviem predstaviť. Tento raz som použila v poslednej dobe môj najobľúbenejší posilňovač nechtov SH. Ako základnú farbu som zvolila opäť lak od SH v odtieni Bamboo Shoot, čo je nádherná nude baby ružová farbička. Potom som na hubku naniesla lak Miss Sporty a ťukavým spôsobom som ho naniesla na požadované miesto. V mojom prípade som volila spodnú časť nechtov a keďže viete, že s trblietavými lakmi sa pracuje ťažko, tak som naniesla dve vrstvy, aby trblietok bolo dostatok. Celé som to zakončila priesvitným Insta Dri-om od SH a voila! Toto je výsledný look.



Je to veľmi jednoduchá a rýchla manikúra, ktorá nie je príliš výrazná a hodí sa ako na bežné nosenie, tak aj na večer do mesta, či dokonca aj na svadbu. Viete ju spraviť na svojich, či dokonca aj na gélových nechtoch, nevyžaduje si žiadne zvláštne zručnosti a nie je ani finančne náročná.

Tak čo vy na to?

XO, Nicka


your photo name

6 komentárov: