sobota 12. apríla 2014

|dm Haul Apríl´14|

Ahojte,
Tento týždeň sa zdal ako nekonečný, preto som sa nevedela dočkať víkendu a hoci som mala ísť dnes do práce, mám nejaké žalúdočné problémy, takže z toho vzišlo. Aspoň si trochu oddýchnem a čo to pripravím na blog :) Ale prejdime k tomu, o čom som dnes vlastne chcela.
Drogérkové nákupy ma strašne bavia. Vždy tam natrafím na niečo nové alebo aj staré, čo som už dlho chcela vyskúšať a tento nákup bol presne jeden z tých, kedy som nakúpila kopec zaujímavých a nových vecí, ktoré síce nutne nepotrebujem, ale jeden nikdy nevie, čo z toho si obľúbim natoľko, že to budem kupovať stále. Takže, čo som teda nakúpila?



Začnem teda horúcou novinkou od Essence. Bola som veľmi zvedavá na novú kolekciu Cookies & Cream a obehala som niekoľko dm drogériek, kým som lícenku našla, pretože všade boli beznádejne vypredané. S odtieňom som veľmi na výber nemala, keďže bol k dispozícii v limitke len jeden a to koralovo oranžový, no táto farba je skvelá na jar a leto, takže sa z neho veľmi teším.


Z ďalšieho produktu mám asi najväčšiu radosť. Ide o dosť dobre známy make up L´Oréal True Match. Dlho som nad ním uvažovala a Dani konečne ho mám, takže vďaka za tip ;) Vybrala som si najsvetlejší odtieň, ktorý je perfektný pre moju ešte neopálenú pokožku.


Airbrush Legs alebo ako to ja nazývam "silónky v spreji" som v predaji videla už minulé leto a odvtedy mi vŕtal tento produkt v hlave. Má vraj nohám dodať jemné opálenie a dokonca prekryť jemné jazvičky a iné nedokonalosti. Mali by ste záujem o recenziu? Nie? Tak viete čo? Aj tak jednu spravím :D Ale až keď sa trochu oteplí a budem môcť nosiť sukne bez skutočných silóniek.


I keď si nohy neholím, pretože používam depilátor, myslím si, že nebude prekvapením, že mám aj iné body parts , ktoré si vyžadujú zásah holiaceho strojčeka :D Väčšinou som uchmatla priateľovu žiletku, ale už som dosť stará na vlastnú :D Inak typická žena sa vo mne nezaprela. Ktorú žiletku si vybrať? No predsa tú najkrajšiu, nie?


A k žiletke nesmie chýbať pena na holenie. Táto baleácka ma očarila nie len cenou, ale aj prekrásnou kokosovou vôňou. Uvidíme či bude aj za niečo stáť.


Ach, ja sa asi nepoučím. Honba za dokonalým šampónom pokračuje. Prisahám, že ak by som objavila nejaký, ktorý na 100% vyhovuje mojim požiadavkám, nikdy by som už nič iné neskúšala. No stále sa nájde niečo nové, čo mi začne vadiť, tak snáď tento neskončí rovnako. Značku nepoznám, no zaujal ma zložením a hlavne tým, že ak som dobre prečítala chamické zloženie, tak by nemal obsahovať silikóny, ktoré mi hrozne vadia. A ak som sa predsa len zmýlila, tak poletí do koša.


Posledná vec je len taká nutnosť do práce. Krém na ruky používam dennodenne aj niekoľkokrát a tento krém má výhodu nie len v tom, že má veľké balenie ale aj praktickú pumpičku. No a kto by nemal rád čučoriedky. Ja áno, je to jedno z mojich obľúbených ovocí.

Tak to je zhruba všetko. Dúfam, že sa vám dnešný haul/úlovok páčil. Ak by vás veľmi zaujímala recenzia na niektorú z vecí, dajte mi vedieť, inak zrecenzujem skoro všetko, ale postupne. Taktiež mi do komentov napíšte, ak máte skúsenosti s niektorým s produktov a aké boli vaše dojmy.


your photo name

4 komentáre:

  1. fakt podarené úlovky..s True Match budeš určite spokojná, patrí medzi moje naj :) a Balea mlieko na ruky mám položené na stole je to naozaj praktické, akurát že mám to s argánovým olejom :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No zatiaľ si make up neviem vynachvalit, len dufam, ze nadsenie casom neopadne :D Ten krem som uz jeden mala tusim orientalny a teraz som sa rozhodovala medzi cucoriedkou a tym tvojim, ale ja som skor na ovocie ;)

      Odstrániť
  2. Pekné kúsky, teším sa na recenziu na make-up (čítala som o ňom pozitíva ale aj negatíva) a na tie silonky v spreji. Inak k šampónu- presné zloženie neviem, ale mne vyhovuje Pantene Aqua Light. :)
    Fashion Happenss

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Recenzie urcite budu ;) S tym samponom je to u mna tak, ze nemozem pouzivat nic ako Pantene, Shanumu, Syoss, Garnier, Palmolive a podobne lebo sa okamzite vyhadzem a spravia sa mi lupiny :(

      Odstrániť