štvrtok 3. apríla 2014

|Novinky v drogériách|

Kozmetických noviniek je stále neúrekom a vždy pribúdajú nové. Človek si ani nestačí urobiť prehľad a už vychádza opäť niečo iné, vraj lepšie a kozmetický priemysel vám dokáže reklamou popliesť hlavu tak, že peňaženky len plačú. Teda aspoň tá moja :D Pri nedávnej návšteve dm-ka ma zaujalo zopár drobnostiek, niektoré možno nie sú nové a je dosť možné, že som ich len skôr neregistrovala. O iných zas viem, že sú to na 100% horúce novinky, pretože sa o nich už veľa popísalo. Fotky k príspevku sú fotené mobilom, za čo sa dopredu ospravedlňujem. Fotenie nebol pôvodný zámer tejto návštevy, no čo čert nechcel, zaujalo ma zopár vecí z dekoratívky. Aké? To sa dočítate ďalej ;)

Trblietavé topcoaty Sally Hansen ma úplne očarili (najviac asi posledný na pravo). Táto značka v poslednej dobe ponúka široký výber nechtových produktov, s ktorými som hrozne spokojná, pretože sú cenovo prijateľné (aspoň pre mňa), majú veľký obsah a sú fakt kvalitné.


Toto je určite novinka, pretože v čase, kedy vznikali tieto fotky (zhruba mesiac dozadu) som o make up-e ešte nečítala žiadnu recenziu. Vyzerá zaujímavo a možno by som ho vyskúšala, no najskôr sa musím odhodlať ku kúpe True Match, na ktorý sa chystám už dlho.


O maskare MaxFactor Excess Volume som počula veľa dobrého od zahraničných blo/vlogeriek. Zaujímavá je tým, že obsahuje dva konce a teda dva typy štetcov (krok 1 a 2). Použitím oboch by ste mali dosiahnúť maximálny objem a výrazne čierne riasy. No uvidíme, možno raz :)


Catrice laky som ešte nikdy neskúšala, no táto kolekcia ma na prvý pohľad veľmi zaujala. Je plná jasných jarných farieb s trblietavým finišom. Fakt podarené.


Maybelline Fit Me už nie je veľkou novinkou, veľa sa o nej popísalo ešte minulý rok, a hoci som ju videla už v Tescu niekedy v októbri-novembri, do iných drogérii u nás začína prenikať až teraz. Viac ako samotný make up ma zaujal skôr korektor (ktorý používam už dlho a je perfektný) a taktiež púder. Som teda rada, že ju majú už aj v dmku.


Rimmel prišiel minulý mesiac s horúcou novinkou - kolekcia lakov Rita Ora. Túto speváčku mám rada, jej hudbu môžem a páči sa mi aj jej celkový štýl, takže som na laky bola zvedavá. Nakoniec som si jeden vybrala. Aký, to vám nepoviem, bude recenzia ;)

No a to by bolo z mojej strany na teraz asi všetko. Ak máte skúsenosť s niektorým zo spomínaných produktov, napíšte mi svoje dojmy, poprípade mi napíšte, ktorý z produktov vás zaujal a mala by som ho vyskúšať a spraviť recenziu ;)
Prajem vám krásny dník


your photo name

5 komentárov:

  1. Po lacích od rimmelu se musím kouknout, mají krásné odstíny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekný článok, aj ja som pozerala na ten make-up od L´oreal. Tiež ma zaujala špirála Manga, ktorá je tiež, myslím, novinka. :)
    Fashion Happenss

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O špirále Manga som nepočula nič dobré. Všade ju dosť kritizujú.

      Odstrániť