pondelok 16. júna 2014

|Jarné upratovanie s Weledou|

Skúsenosti so značkou Weleda nemám skoro žiadne. Zatiaľ som vyskúšala len zubnú pastu a vlasové tonikum. No a keď nedávno značka na svojej FB stránke napísala o jarnom upratovaní, ktoré robila vo svojich skladoch s tým, že majú zoznam produktov, ktoré sú po záruke alebo pár mesiacov pred jej skončením, zaujalo ma to. Vraj kto chce, má napísať a pošlú mu dve produkty. Tak som napísala a vybrali ma, za čo som strašne rada. No a čo si mám možnosť vyskúšať?


Zo zoznamu ma najviac zaujal očný krém s výťažkom z ruže a sprcháč z granátového jablka. Trochu ma prekvapilo, že mi poslali len vzorku sprchového gélu, ale to v podstate to ani nevadí. Okrem toho, to balenie je tak roztomilo malinké, až mi je ho ľúto používať. Mám proste úchylku na miniatúrky a všetky malé balenia :D


Najviac som sa tešila na vyskúšanie očného krému, aj preto, že som ešte nikdy žiaden očný krém neskúšala. S 30tkou na krku je však už najvyšší čas a čím lepšie začať, ako Weledou. Krémik má obsah 10ml, čo je plné balenie a na internete ho zoženiete za niečo vyše 17€, čo bol pre mňa hotoví šok, ale čo sa divím, keď očné krémy tak v podstate stoja. No ale v tomto som úplná novicka :))

http://www.hautesavoiephotos.com/flore/photo_euphraise.htm

Krém sľubuje oživenie tkaniva okolo očí, vyhladenie vrások a blahodárny účinok na oči vďaka rastlinke s názvom očianka lekárska. Okrem toho obsahuje aj iné fajné vecičky (spomeniem len tie hlavné), ako napríklad broskyňový, jojobový a mandľový olej, olej zo semien z ruží a výťažky z rozchodníka purpurového. Takže hm hm :) Vďaka tomu všetkému síce vonia trochu zvláštne, ale stále veľmi príjemne.


Krémik má stredne hustú, až redšiu konzistenciu. Z tuby nijako nevyteká, ale ani ho nemusíte tlačiť von nasilu. Krásne sa rozotiera, rýchlo vstrebáva a nezanecháva žiaden lepivý pocit, čo ja osobne preferujem.


Druhým produktom je regeneračný sprchový krém s granátovým jablkom, ktorý by mal vďaka tejto vôni vnášať harmóniu a pokoj.


Rovnako ako krém, aj gélik obsahuje niekoľko látok, ktoré veľmi lahodia môjmu nosu a po prečítaní aj oku :) Spomeniem hlavne sezamový a slnečnicový olej, olej z makadamových orechov a semien z granátového jablka, výťažok z prosa a okvetných lístkov slnečnice.
Keďže obsahuje veľa olejovitých zložiek, môžeme predpokladať, že má pokožku hydratovať a premastiť a teda by ju nemal vysušovať.
Jeho konzistencia je krémovitá a vôňa ovocná, takže granátové jabĺčko môže byť.

Takže toto boli dva produkty, ktoré mi spoločnosť Weleda zaslala, začo jej veľmi pekne ďakujem. No už po prvotnom ovoňaní a odskúšaní viem, že s nimi budem nadmieru spokojná ;)

Máte nejaký obľúbený produkt od značky Weleda?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára