streda 20. augusta 2014

|Spotrebované produkty|

Zdravím vás,
ako iste viete, posty o spotrebovaných produktoch často nerobím a doposiaľ tu boli asi len dva, no nestáva sa, aby som vypotrebovala naraz niekoľko produktov a nikdy sa mi nechcelo zbierať prázdne obaly postupne. No nedávno som nazrela do svojej kozmetickej skrinky a rozhodla som sa, že to chce menšiu revíziu a teda je na čase vypotrebovať milión načatých produktov, ktoré mi len pribúdali. Dala som sa teda do toho, pričom výsledkom je celkom pekná zbierka prázdnych fliaš, túb a iných obalov a dnes vám v rýchlosti zrekapitulujem moje dojmy. Zelenou značkou sú označené produkty, ktoré by som si ešte kúpila a červenou tie, ktoré nie.



Tento antiperspirant od Garnier som už spomínala a z jeho používania sa vykľul totálny fail. Síce krásne voňal, no jeho protipotiace účinky stoja za nič. Dodatočne som však zistila ešte jednu jeho veľkú nevýhodu, kvôli ktorej som ho asi v polovici balenia prestala používať. Keď som si ho dala na noc, ráno som sa zobudila s posteľou plnou bielych šupín a spočiatku som sa divila a nerozumela som tomu z čoho sú a bol to fakt šok. No potom som si spomenula, že som sa večer natrela týmto shitom a bolo mi všetko jasné. Takže za mňa veľké NIE!!! Ani za milión rokov si ho už nekúpim.


Viete, že trpím problémami s lupinami a svrbiacou pokožkou a teda skúšam všetko možné, čo by mi mohlo pomôcť. Tento produkt by som neoznačila za nejaký veľký trapas, ale s mojimi vlasmi, resp. pokožkou toho veľa nenarobil. Je však dosť možné, že to ani nestihol, keďže som ho vypotrebovala asi po 4 umytiach, pretože jeho obsah je len 150 ml (je veľmi riedky a aby ste mastnotu zmyli, potrebujete ho veľa). Je to sakra málo a za tú cenu je to hotová krádež. Pokožka ma síce nesvrbela, no žiaden zázrak sa nekonal a preto do šampónu už viac nemienim investovať.


Telové sprcháče Nivea sú mojou stálicou už vyše roka. Sú neskutočne krémové, pokožku nevysušujú a voňajú jedna radosť. Vyskúšala som snáď všetky druhy a nie je medzi nimi žiaden, ktorý by som nezbožňovala. Toto balenie určite nebolo posledné :)


Panthenol je pre mňa vítaným spoločníkom počas dovolenky a niekedy aj po nej. Po opaľovaní ho používam najradšej, pretože pokožku upokojuje a predchádza jej olupovaniu. Je to moja stálica už pekných pár rokov a určite preferujem krémovú verziu pred penovou, ktorá podľa môjho názoru nie je až tak dobrá.
Zatiaľ som na tento účel neobjavila nič lepšie a pravdu povediac ani nehľadala, no ak by ste vedeli o niečom inom, dajte vedieť a možno vyskúšam ;)


Kto by nepoznal toto zelené balenie, však? Telové mlieko, ktoré mám doma skoro stále a tiež som už vypotrebovala pekných pár fliaš. Je super jemné, riedšie, čo preferujem, super vonia a rýchlo sa vstrebáva. Pokožku hydratuje skvelo, takže nemám výhrady.


Toto bola asi jedna z najlepších voňaviek, aké som mala. Fakt svieža, energická a totálne vhodná na jar a hlavne leto. Nikdy si nekupujem tú istú vôňu dva krát, pretože vždy objavím niečo nové, čo ma zaujme, no nad touto by som seriózne pouvažovala.


Dvojfázové odličovače som nikdy nemala rada, no tento ma zaujal tým, že mal napomáhať rastu rias. To som na sebe nepozorovala, ale mám riasy dosť dlhé, takže už by asi nemali kam ďalej ísť, no k odličovacej schponosti nemám jedinú výhradu.


Ďalší totálny prepad podľa mňa. Veľa dievčat túto maskaru ospevovalo a aj preto som si ju kúpila, no mne nevyhovovala vôbec. S riasami mi nerobila nič, akurát ich pekne rozčesala, no dlhšie a hustejšie neboli a najhoršie, že sa mi odtláčala na horné viečko aj pod mihalnicami a to by som očakávala od 2 eurovej špirály. Na trhu je vraj aj jej vodeodolná verzia, no ani tou sa už radšej nedám zlákať :D


Peeling a krém s levanduľou na nožičky boli celkom fajn. Asi jedny z najlepších produktov, aké som mala možnosť skúsiť. Bohužiaľ sú trochu malé a ich cena tiež nie je nízka. Stále preto hľadám lacnejšiu alternatívu.


Na záver tu máme aj niečo pre nechtíky. Lakov mám toľko, že ich ani nestačím vypotrebovávať. No Insta Dri používam pri každom lakovaní a je to už asi moja 3 alebo 4 fľaštička, čo svedčí o spokojnosti. S
L´Oréal lakom som bola taktiež spokojná, no to, že som ho mohla zaradiť do tohto príspevku je kvôli tomu, že má strašne malý obsah, ktorý vydrží tak na 4-5 lakovaní, čo považujem za veľkú nevýhodu. No tá farba je neskutočne krásna.

Poznáte niektoré z týchto výrobkov? Máte na ne iný názor?
Prajem krásny dník


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára