pondelok 23. marca 2015

|Saturday OOTD|

Želám vám krásny pondelok,
tak a znova musíme do práce. Po tomto víkende sa mi teda ale vôbec nechcelo. Konečne sa oteplilo a tak nás kamaráti v sobotu vytiahli na menší výletík do Miškolca. Trochu sme sa prešli, popozerali obchody, veď to poznáte. Taká ženská klasika :D No a konečne už môžem nosiť aj novú koženku, ktorú som ukoristila v Reservede ešte v Prahe. Je fakt super, príjemne tenká, štýlová a nie je v nej zima, čo je pre mňa dosť dôležité. Okrem toho mám na sebe aj novú blúzku z Tesca, ktorej som nevedela odolať. Ich strihy mi vždy sedia skvelo a sú maximálne pohodlné. V tomto štýle mám doma už ďalšie dve a patria medzi moje najobľúbenejšie kúsky v šatníku.
V nedeľu sme navštívili výstavu čokolády, kávy a čaju, ktorá nás však sklamala na celej čiare. Bolo to skôr promo rôznych predajcov, po väčšine kávy, ktorý vám núkali svoje predražené produkty. A k tomu ste si ešte museli zaplatiť vstupné. Takže do budúcna viem, že sa takýmto hotelovým "výstavám" musím vyhnúť.
A teraz už poďme na samotné fotky z Miškolca ;)


Tieto fotky boli robené pred obrazom Shakespeara, ktorý bol vyrobený z vrchnákov pet fliaš. Už dávno som nevidela niečo také krásne, jednoduché a kreatívne. Okrem toho ide o perfektné pozadie na fotenie. Nemyslíte?


bunda/jacket: Reserved
blúzka/blouse: F&F
rifle/jeans: Bershka
okuliare/sunglasses: Relax
kabelka/handbag: DKNY
čižmy/boots: Baťa



náhrdelník/necklace: H&M
prsteň/ring: Mango



Make up som nechala veľmi jednoduchý, i keď v skutočnosti bol o dosť výraznejší. Testujem pár noviniek, s ktorými som aj nalíčená a o ktorých vám ešte v blízkej budúcnosti určite napíšem.
make up/foundation: Clinique Anti-Blemish Solution
lícenka/blush: Bourjois
rúž/rouge: Chanel


Aký bol váš víkendík? 
Trávili ste ho nejako špeciálne alebo len tak doma?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára