streda 23. decembra 2015

|Scholl Velvet Smooth Diamond|

Zdravím vás zlatíčka,
dnes je môj posledný deň v práci a potom konečne štyri dni voľna. Čaká ma však veľa povinností, takže neviem, či sa mám vôbec vytešovať. Učiť sa počas sviatkov, to som nezažila už veľmi dávno. Včera som konečne videla v kine nový Star Wars a musím povedať, že ma dosť sklamal. Ale tak nejako som to aj trochu predpokladala. Ste fanúšikmi tejto filmovej ságy?
Dnes si na blogu ukážeme recenziu na produkt, ktorý by mohol zaujímať viaceré z vás. Pekné a hladké chodidlá chce mať každá z nás a niekedy je domáca pedikúra dosť otrava. Teda aspoň ja to tak pociťujem. Avšak s prístrojom Scholl Velvet Smooth Diamond to už až taká otrava byť nemusí.


Určite ste už na nete alebo v obchodoch videli modrú verziu tohto pilníka. Moja verzia je novšia, v krásnej ružovej farbe. Na prvý pohľad mi pripomína depilátor, len namiesto depilačnej hlavice obsahuje šmirglovňu hlavicu, ktorá vám má pomôcť k tomu, aby ste mali chodidlá vždy hladučké. Strieborným kolečkom na rúčke strojček zapínate a vypínate.


Ako to teda funguje? Najprv chodidlá poriadne ošmirglujete pilníkom. Na tomto kroku si dávam dosť záležať a hoci sa vám môže zdať, že sa nedeje žiadna zmena, verte mi, že deje. Len to možno tak na prvý pohľad nevyzerá. Suchá koža ide dole a celé to pripomína sneženie. Potom nohy poriadne vymáčate, aspoň 15 minút, v teplej vode, do ktorej nalejete Velvet Smooth zamatový kúpeľ. Ten pokožku zjemní vďaka obsahu vitamínu E. Tento krok považujem za neskutočne upokojujúci. Vždy si pozriem nejaký seriál a relaxujem dovtedy, kým na nohách nemám scvrknutú kožu :D



Potom ich už len usušíte a ak máte pocit, že je to málo, tak ich môžete znova opilníkovať. V opačnom prípade už len nanesiete Velvet Smoothe Intenzívne Sérum, ktoré sa okamžite vpije do pokožky a nezanecháva ich mastné. Len príjemne hladké a zmäkčené. Ak celý proces opakujete raz-dva krát do týždňa, výsledky budú stáť naozaj zato. Okrem toho sérum neskutočne krásne vonia a hoci sa zdá, že je balenie dosť malé, stačí ho naniesť len trochu, takže sa neminie tak rýchlo.


Značku Scholl som vždy považovala za top v starostlivosti o chodidlá a ani v tomto prípade ma nesklamala. Vedia ako na to, čo je pre naše paprčky prospešné a ako ich udržiavať v prezentatívnom stave. Takže som nakoniec rada, že som túto sadu mohla skúsiť, pretože je to fakt veľká pomoc.
Absolútne ma nenapadá, čo ďalšie by som vám k tomu ešte mohla povedať. Ak teda máte ohľadom setu nejaké otázky, pokojne sa pýtajte, s radosťou vám na ne odpoviem ;)
Asi sa na blogu uvidíme až po Vianociach, tak vám želám príjemné prežité sviatky, skvelé chvíle strávené s rodinkou, veľa chutného papaníčka a snáď aj nejaký ten vytúžený darček.
Majte sa tu krásne!


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára