streda 23. marca 2016

|Simple Fresh Make-up Look|

Zdravím vás,
niekedy sa to možno nezdá a veľa ľudí by možno so mnou nesúhlasilo, no make up je všemocná vec. Áno, sme krásne keď sme prirodzené a ani ja nemám problém výjsť von, či do práce nenamaľovaná. No povedzme si na rovinu, či keď sme namaľované, nemáme lepší pocit a nedodáva nám to sebavedomie. Make up je proste úžasný vynález. Dokáže vás pretransformovať na úplne inú ženu v priebehu niekoľkých minút. Sú dni, kedy sa necítim vo svojej koži, ako napríklad nedávno, keď som bola chorá a cítila sa dosť pod psa, no musela som ísť von a tak mi neostávalo nič iné, iba zo seba spraviť konečne človeka. Dnes vám chcem ukázať toto líčenie, ktoré je veľmi jednoduché a svieže a ktoré zakryje to, čo zakryť má a naopak vyzdvihne tie lepšie a krajšie črty.


Keď som chorá alebo po prebdenej noci, rada používam tiene, ktoré oči rozžiaria a vďaka ktorým vyzerám zdravšie. Jedným z takých tieňov sú aj tieto broskyňovo-perleťové tiene Gabriella Salvete v odtieni 03, ktoré som aplikovala na celé pohyblivé viečko a skombinovala so Soft&Sexy odtieňom z paletky Zoeva Naturally Yours do záhybu. Potom som už len urobila jemnú čiernu linku pomocou L´Oréal Super Liner So Couture, s ktorou sa pracuje skvelo a môžem ju len a len odporúčiť.


Na mihalnice som použila Essence Lash Princess maskaru. O tejto maskare som počula veľa dobrého a neverila som, že niečo tak lacné, môže byť aj dobré. No po prvom použití som ostala milo prekvapená, aké prirodzené a krásne riasy ňou vyčaríte. Obočie som ako vždz dotvarovala pomocou kitu Catrice, ktorý je pre mňa jednoducho top.


Ako základ tváre som použila Make Up For Ever High Definition Foundation a pod oči som naniesla trochu Catrice korektoru v odtieni Porcellaine, ktorý nie len že krásne prekryje tmavšie kruhy, ale budete s ním vyzerať zdravo a prebudene.


Aby líčka vyzerali tiež zdravo a šťavnato, použila som na nich Stainiac Hint of Tint for Cheeks and Lips od theBalm, ktorý som naniesla rovnako aj na pery a tie som ešte nakoniec pretrela Clarins Eclat Minute Huile Confort Lévres olejom. Vďaka týmto dvom vecičkám pery vyzerali ozaj prirodzene a s jemným leskom.


A tu už je výsledný look. Čo poviete? Dosť rozdiel, že?






your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára