streda 8. júna 2016

|Be Happy with Rituals|

Zdravím vás,
v poslednej dobe mám pocit, že sa môj život točí len okolo práce. Nemyslela som si, že raz budem robiť to, čo robím, no nejako som si na tú predstavu privykla a hoci sú dni, keď by som to najradšej vzdala, po väčšine prídu také, ktoré vás motivujú k lepším a väčším výkonom. Po práci však nikdy len tak nelením a stále sa snažím užiť si aj trochu súkromia. Či už je to návšteva posilky, posedenie pri pivku alebo len tak ísť na prechádzku, musím neustále niečo robiť a byť v jednom kole. A mojim najväčším útekom od všetkých starostí a zhonu je stále blog a skúšanie novej kozmetiky, čo ma hrozne baví a teší. Ten pocit, keď si večer dáte príjemnú sprchu a môžete použiť všakovaké lakocinky je na nezaplatenie. Dnes vám trochu bližšie predstavím moje veľmi obľúbené telové produkty značky Rituals, ktoré potešia každý zmysel a ktorých používanie je jedna balada.


Vždy, keď sa ocitnem v Prahe, nemôžem vynechať návštevu niektorej z predajní Rituals. Je to už taká moja tradícia. Rituals obchodíky milujem a užívam si ich atmosféru, ktorou to tam dýcha. Pripomína mi to luxusné kúpele s nádychom orientu. Obľubujem skoro všetko, čo sa tam nachádza, no najviac zo všetkého mi učarovala jedna jediná rada s vôňou pomaranča a cédrového dreva. Sama neviem ako túto radu nazvať, keďže každý jeden produkt má iný názov, no všetky majú v názve niečo so šťastím, takže ju dnes budem nazývať šťastnou radou, teda "Happy". V tejto rade je, keď sa dobre pamatám, asi 5 produktov, môžem sa však mýliť. Ja som mala zatiaľ môžnosť vyskúšať štyri z nich a tri vám dnes trochu bližšie predstavím.


Sprchové peny Rituals by som zaradila medzi top produkty, ktoré som kedy vôbec vyskúšala. Tento koncept zbožňujem, pretože ich môžete použiť nie len ako sprcháč, ale aj ako penu na holenie. Môže sa zdať, že na taký bežný produkt ide o dosť vysokú cenu, no pri každodennom používaní mi jedna takáto pena vzdrží minimálne dva mesiace (minimálne vravím preto, lebo to už sa musím fakt džabať). A to si myslím nie je vôbec také hrozné, keď si vezmem, že ide o fakt kvalitný produkt, ktorý pokožku krásne prevonia, nevzsušuje a dokonale umyje. Happy Buddha je veľmi svieža vôňa, ktorá je vďaka pomaranču veľmi osviežujúca a zároveň má akýsi orientálny šmrnc, čo jej dodáva prítomnosť cédrového dreva.
Cena: 235kč


Ak po osprchovaní sprchovou penou použijete telový krém Touch of Happiness, ľudia sa za vami budú zaručene otáčať celý deň a rozmýšľať nad tým, čo tak krásne a luxusne na vás vonia. Je to ozaj ten druh vône, pri ktorom nepotrebujete už ani žiaden parfém. Krémik je hutnejšej konzistencie, no ľahko sa rozotiera a rýchlo vstrebáva. Pokožka je po ňom príjemne hydratovaná až do ďalšieho osprchovania.
Cena: 450kč


Na mojej poslednej návšteve Ritualsu som objavila potešujúce novinky vo forme telových sprejov, tzv. mistiek. Samozrejme, že pri výbere som opäť siahla po osvedčenej pomarančovej klasike, ktorá mi voňala zo všetkých najvýraznejšie a keďže som už doma mala iné produkty z tejto rady, rozhodla som sa, že to bude istá voľba. Vôňa je veľmi príjemná, nevydrží síce celý deň, ale oproti iným telovým sprejom je to podstatne lepšie. Je veľmi príjemná, svieža, vlastne ako celá táto rada, takže som rada, že som sa nakoniec rozhodla pri výbere pre ňu. 
Cena: 480kč

Poznáte značku Rituals?
Máte s ňou nejaké vlastné skúsenosti?
Aký je váš najobľúbenejší produkt?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára