streda 15. júna 2016

|theBalm Meet Matt(e) Hughes|

Ahojte všetci,
vítam vás opäť pri ďalšom článku, v ktorom sa dnes trochu bližšie pozrieme na jeden produkt od značky theBalm, ktorá je veľmi dobre medzi blogerkami známa. No podľa môjho názoru sa to isté už tak celkom nedá povedať o samotnom produkte. Ako iste viete, strašne rada používam tekuté, matné rúže a rada skúšam nové a nové ak mám tú možnosť. Je to skvelý vynález, pretože vďaka nemu môžu nosiť výrazné farby aj tie z nás, ktoré nemali až také šťastie, aby dostali do vienka krásne plné pery. Matné rúže sú síce tiež výrazné, ale vďaka absencii lesku až tak nebijú do očí a nepôsobia lacno. Pamätám sa, keď som považovala napríklad červené pery za totálne nevhodné, nevkusné a pripisovala som ich ženám ľahších mravov a teraz sa na mňa pozrite :D Tiež ich nosievam, takže som asi jedna z nich :D Ale nie, proste som dospela a zistila som, že práve vďaka výraznejším perám môže žena vyzerať veľmi sexy a žensky.


Tekuté rúže Meet Matt(e) Hughes ma teda pochopiteľne zaujali okamžite ako som ich na internete objavila, no spočiatku som im nejakú veľkú pozornosť nevenovala. Zlom prišiel až v okamihu, kedy som vyskúšala vôbec svoje prvé dva produkty značky theBalm a hneď som vedela, že musím skúsiť aj ich tekuté rúže. No a potom prišla na zahraničných blo(vlo)goch jedna recenzoška za druhou a namotávka bola ešte väčšia. 


Veľmi sa mi páči koncept celej značky, ktorý je veľmi štýlový a retro s bláznivými a vtipnými popiskami. Ani v tomto prípade tomu nebolo inak, ako môžete vidieť na obrázku vyššie. Rúže sú vraj dlhotrvajúce, čo osobne od takýchto produktov očakávam, no aj napriek tomu som bola trochu skeptická,

"I´m ready for a long-term commitment"
(Som pripravený na dlhodobý záväzok)

Musím povedať, že som mala dosť problém vybrať si odtieň. Červenú milujem, no mám ju už v toľkých rúžoch, že som si povedala, že chcem konečne niečo nové, niečo také, čo som ešte nemala. A potom som uvidela odtieň Charming, veľmi zaujímavý odtieň, ktorý na svočoch na nete vyzeral všade inak, zvedavosť mi nedala a objednala som ho. Odtieň je fakt krásny, má nádych do ružovo-fialova, teda je tmavší, i keď na iných dievčatách som ho na nete videla v o dosť svetlejšom finiši. Aj napriek tomu sa mi však veľmi páči a nakoniec som si ho zamilovala natoľko, že teraz patrí k jedným z mojich najobľúbenejších.


A čo teda jeho výdrž? Tak týmto produktom theBalm trafil do čierneho a ja nemôžem nič iné len tlieskať a kričať bravóóó. Je to ozaj geniálny produkt, ktorý na perách vydrží dlhé a dlhé hodiny, dokonca po zaschnutí sa neotláča ani na pohár a to je už čo povedať. Pri jedle sa kúsok vytráca, ale väčšina na perách ostáva. Pery vysušuje, ale až po pár hodinách, takže to ma tiež veľmi milo prekvapilo. S čistým svedomím môžem teda skonštatovať, že je to asi najlepší tekutý rúž, aký som kedy vyskúšala a že som ich vyskúšala ozaj dosť. Takže ak na neho niekde natrafíte a budete nad jeho kúpou uvažovať, rozhodne nejaký vyskúšajte lebo sú fakt fantastické.


Rúže zakúpite na stránkach parfums.sk


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára