piatok 12. augusta 2016

|Holiday Necessities with DM|

Zdravím vás,
dovolenka sa nezadržateľne blíži a preto som sa dnes rozhodla, že  vám ukážem pár noviniek, ktoré mi boli zaslané  na testovanie spoločnosťou dm. Ide o produkty, ktoré určite využijem počas môjho letného dobrodružstva, pretože sú to jednoznačne spoľahlivý a hlavne nutný pomocníci. Tak sa teda poďte so mnou na nich pozrieť.


Gélovo-krémová maska s chladivým efektom sa vždy hodí. Stačí ju rýchlo naniesť a po 15tich minútach odstrániť niečim vlhkým alebo votrieť do pokožky. Vďaka obsahu bielkoviny z hodvábu je vhodná na vystresovanú pleť a verím, že bude veľmi užitočná aj na dovolenke, kde bude moja pleť vystavená neustálemu slnku. Niekedy len pitný režim nestačí a hydratovať pleť treba aj povrchovo, takže verím, že si tento produkt zamilujem.


Aj ďalšia vecička je veľmi praktická a myslím si, že žiadnej žene by vo výbave nemala chýbať. Dobrá žiletka je na nezaplatenie a nájsť nejakú šikovnú na cestovanie bolo donedávna dosť ťažké. Nejde tak ani o veľkosť, ako o to, že väčšina z ich nemá ochranný kryt, ktorý by zabránil tomu, aby sa čepele v kufri otupili, alebo vám porezali veci, prípadne prsty ak ju neopatrne z kufra vyberiete, čo sa mi už neraz stalo. Okrem toho po dovolenke je žiletka väčšinou mokrá a tým aj môj kozmetický kufrík. Táto mini cestovná žiletka Balea mi preto prišla hrozne vhod a neuveriteľne sa z nej teším. Maličkosť, ale neuveriteľne zjednoduchší život. Čo sa mi ešte na žiletke veľmi páči je to, že má pásiky, ktoré obsahujú aloe vera a vitamín E pre jednoduchšie kĺzanie a taktiež, že žiletka nie je jednorázová a má vymeniteľnú hlavicu.


No a na záver do tretice produkt, ktorý u mňa nesmie nikdy chýbať. Balzam na pery Nude Kiss má krásnu jemnú, prirodzenú farbu. Obsahuje bambucké maslo, včelí vosk a má príjemnú vanilkovú vôňu. Slnko a slaná voda mojim perám nerobia práve najlepšie a tak si tento malý produktík určite vždy pribalím so sebou do mojej plážovej tašky.


Ktorý z produktov vás zaujal najviac?

PS: ako som už spomínala, budúci týždeň ma čaká dovolenka, preto som sa rozhodla, že si ju naplno užijem a tak sa na dva týždne odmlčím. No verím, že prídem oddýchnutá, s načerpanými silami a kopou fotiek, takže sa máte na čo tešiť.


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára