utorok 16. apríla 2013

Bioderma Sébium


Minulý týždeň som sa zastavila v lekárni po ďalšie 120 kusové balenie Revalidu na vlasy, a keď som už bola na odchode, zbadala som pri pokladni balíčky vzoriek od Biodermy na predaj. K dispozícii bola nová rada Sébium, na ktorú som bola strašne zvedavá od kedy vyšla a som rada, že lekárne poskytujú aj takúto možnosť vyskúšania. Už som ju pár krát aj vyskúšala, takže v tomto článku vám konečne priblížim svoje dojmy.



Balenie
Celý balíček obsahuje exfoliačný/peelingový gél (15ml), micelárnu/pleťovú vodu (20ml) a AKN krém (15ml). Vzorky sú väčšie ako som napríklad dostala niekedy zadarmo v lekárni, takže som spokojná, pretože mi sada vydrží dlhšie. A pritom na vyšla len na 2,49€.



Peelingový gél
Gél má odstraňovať nečistoty, taktiež mechanický pôsobiť na vyrážky a uhre, podporovať tvorbu buniek a sťahovať póry.
Môj prvý dojem bol, že WOOOOW. Peeling je fakt skutočný peeling a nie tri peelingové guľôčky v kvapke peelingu. Pripomínal mi jemnejší piesok alebo soľ, čiže konzistencia je fakt super a zároveň nie je suchá, pretože peeling je spojený s gélom, vďaka čomu sa celý komplex pekne rozotiera a super vmasíruje. Ráno po prebudení mám vždy pleť neskutočne mastnú a preto v sprche používam buď gél alebo peeling, ktorý ma mastnoty zbaví. No tento gél od Biodermy je božský. Pleť bola jemná, no nevysušená a mastnota zmizla. Paráda. Taktiež póry veľmi pekne stiahne, za čo som veľmi vďačná, lebo niektoré vyzerajú fakt ako krátery :D

Pleťová voda
Podľa všeobecného opisu by mala redukovať tvorbu kožného mazu a nemala by spôsobovať tvorbu vyrážok.
Voda je skvelá. Síce po vyčistení peelingom ten efekt až tak nebadám, no keď som ju použila bez predchádzajúcej procedúry, tak efekt bol očividný. Pleť sa neleskla mastnotou a zároveň bola svieža a jemná na dotyk.

AKN krém
Je vhodný pre mastnú a problematickú pleť, pričom by mal redukovať maz a upravovať jeho kvalitu, hĺbkovo čistiť póry, zabraňovať množeniu mikróbov a redukovať a upravovať sčervenané vyrážky.
Moje dojmy sú veľmi pozitívne. Krém je veľmi jemný, nie hustý ani mastný (čo by teda ani nemal byť, keď je na mastnú pleť). Pleť nijako nezaťažuje, okamžite sa vstrebáva a nezanecháva pocit nakrémovanej pokožky, čo mám osobne veľmi rada, hlavne keď si nanášam vzápätí make up.

O dlhodobejších dojmoch zatiaľ písať nemôžem, lebo som ju vyskúšala asi len tri krát, no za ten krátky čas musím povedať, že ma Bioderma opäť nesklamala a ešte viac ma utvrdila, že túto kozmetiku chcem do budúcna používať stále častejšie. Nie je to síce najlacnejšia kozmetika na trhu, no zároveň sú aj drahšie a niektoré možno ani nie tak dobré ako Bioderma. Fakt sa oplatí zainvestovať radšej raz, ako nakupovať a skúšať 10 krémov a pleťových vôd, za ktoré by ste aj tak v konečnom dôsledku zaplatili toľko isto, ak nie viac.

Máte nejaké skúsenosti s touto značkou?

XO, Nicka


your photo name

1 komentár:

  1. je to vynikajuca sada ja som na blogu recenzovala vsetky produkty a uprimne jeden lepsi ako druhy :)

    Inak ak este nemas darcek pre rodicov na den matiek a den otcov pozyvam ta k sebe na giveaway: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/04/aprilova-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť