streda 19. júna 2013

Môj mozog je asi v stave hibernácie...

Jún sa pomaly, ale isto blíži nezadržateľnou rýchlosťou ku koncu a ako ste si možno všimli, príspevkov za tento mesiac z mojej strany bolo hrozne málo. Neviem čím to je, no moja hlava akoby nechcela spolupracovať a pritom mám strašnú chuť niečo napísať, len neviem o čom :D Mávate aj vy takéto stavy? Bude to asi tým teplom, ale tak raz je to zima, potom teplo, stále ma človek nejaké výhovorky, že? No určite budem ešte písať o novom Ladyboxe, ktorý dúfam výjde budúci týždeň, taktiež by som chcela „pripnúť“ na blog nejaké nové inšpirácie a napísať aj niečo o nových produktíkoch, ktoré som objavila a vyskúšala (aj keď ich je žalostne málo). Taktiež sa blíži dovolenková sezóna. Niektorým už možno začala, iným len začne. Ja ešte sama neviem ako a kde strávim letnú dovolenku, no rada by som šla niekam na pláž, opaľovala sa, potápala a relaxovala. Takže, ak sa niečo také udeje, určite budem referovať a básniť o tom toľko, až vám to pôjde krkom :D

A čo vy? Už viete kam pôjdete na dovolenku alebo ako strávite prázdniny?


BTW: Foto je z dovolenky v Tabe pred dvoma rokmi :)
XO, Nicka


your photo name

4 komentáre:

  1. Ani mi o tom nehovor.. aj mne sa ten mozok asi rozpúšťa... :) Hrozný je ten Jún, ale na druhej strane, ja mám tie dovolenky za sebou už dve tento rok, len sa ešte chystám domov na Slovensko, takže aspoň to... :) A kde by si rada išla?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ach, ten New York ti stráááášne závidím :P Ja by som chcela ísť určite niekam k moru, najlepšie Egypt (ten by mi vyhovoval), no uvidíme, či opäť nedáme aj Prahu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja som ešte v Egypte nebola... ale kto bol, len si chválil, tak dúfam, že sa trocha vyslníš.. :) Ak môžem odporučiť nejaké to slnečno tak okrem Thajska samozréjme... :) :) :) sa mi neskutočne páčilo v Španielsku, už si nepamatám ako sa tá oblasť volala, ale bolo to tak hodinku od Barcelóny.. :)

      Odstrániť
    2. Bola som už v Bulharsku, Grécku aj Chorvátsku, ale žiadne more sa nevyrovnalo tomu v Egypte. Je to raj pre potápanie a šnorchlovanie :) Strašne sa mi tam páčilo a doslova som si ho zamilovala, preto keď som prišla minulý rok do Chorvátska bola som mierne sklamaná :)

      Odstrániť