nedeľa 15. septembra 2013

Mojich 5 naj

Určite aj vy máte produkty, či už kozmetické alebo nekozmetické, ku ktorým sa stále radi vraciate alebo ktoré využívate každodenne. Tiež mám zopár takých a rada by som vám ich predstavila. Bude to mojich 5 najobľúbenejších vecí, ktoré spadajú do 5tich rôznych kategórií.


V prvom rade by som začala kozmetikou. Tá je pre mňa doslova posadnutosťou a vždy sa veľmi poteším, keď objavím nejaký nový produktík a ešte viac ma poteší to, keď si ho zamilujem. Do tejto kategórie by som ako "top five" zaradila Brow Kit značky Famousx, bez ktorého sa cez deň nezaobídem. Hoci som už vyskúšala niekoľko značiek, táto u mňa zatiaľ vedie. Z vlasových produktov milujem šampón zn. Vichy. Dlho som bojovala s lupinami a až vďaka tomuto produktu som sa ich zbavila, no bohužiaľ iný šampón už používať nemôžem, pretože sa lupiny okamžite vrátia. Tretím produktom by bola báza pod očné tiene od Avonu. Výdrž je celkom dobrá a aj cena nie je vôbec strašná. Keďže som závislá od lakovania nechtov, momentálne u mňa vedie tento Insta Dri Top Coat, ktorý je úplne, ale úplne božský. Nechty sú vďaka nemu suché už do 30 sekúnd. No a nakoniec by som túto kategóriu uzavrela balzamom Eos, ktorý priam zbožňujem. Pery sú po ňom vláčne, krásne vonia a napriek tomu, že ho používam denne, sa nie a nie minúť.


K lakom na nechty len v krátkosti. Cez leto som najviac používala neónovo ružový Sally Hansen Salon Manicure, taktiež Orly (40104 Rock-It) a O.P.I. (Royal Rajah Ruby) vo farbách vhodných aj na túto jeseň. Posledné dva laky (Rimmel Pro Salon odtieň 712 Rythm & Blues a Sally Hansen Xtreme Wear odtieň 4860-90 Brick Wall) sú u mňa novinkou, no ihneď po ich vyskúšaní som ich musela zaradiť medzi top favoritov.


Z nekozmetických vecí som urobila 3 kategórie. Do prvej spadajú všetky moje obľúbené doplnky a to hodinky DKNY, spona na vlasy H&M, vybíjaný náramok Mango, zlatá reťaz New Yorker a plastová reťaz z Femme Fashion.


Určite mi dáte za pravdu, že v dnešnej dobe za nezaobídeme bez niektorých elektronických zariadení. Prvým je počítač, bez ktorého by som vám nemohla prinášať tieto príspevky a samozrejme fotoaparát, vďaka ktorému môžem odfotiť všetko, čo potrebujem. Potom je tu ešte telefón, vďaka ktorému môžem prispievať na instagram. Z beauty elektronických produktov využívam najviac môj Braun epilátor, ktorý milujem. Môžem ho používať na sucho alebo aj vo vode. A každodennou nevyhnutnosťou je aj sonická kefka zn. Philips, s ktorou čistenie zubov nebolo nikdy jednoduchšie a pohodlnejšie a vďaka ktorej sú moje zuby omnoho belšie.


Ako som tak rozmýšľala, čo by som zaradila do poslednej kategórie a čo by nebolo komplikované odfotiť, pohľad mi padol na poličku s knihami. Za poslednú dobu som ich prečítala pomerne dosť, väčšinu však na počítači v pdfku. Knihy, ktoré sa mi veľmi páčili a ktoré mám v reály na polici sú tie na obrázku :) Rozpisovať sa k nim nebudem.

A čo vy? Máte aj vy svojich top favoritov, či už z kozmetického alebo nekozmetického sveta? Ktoré by to boli? Ak by ste mali chuť, napíšte mi aspoň jeden produkt ku každej kategórii. Rada sa inšpirujem ;) Prajem príjemný zvyšok víkendíku :*

XO, Nicka


your photo name

6 komentárov:

  1. Tiez som mala taku svrbavu pokozku a lupiny, ale mne pomohol Head and Shoulders a morska voda. ;) Tiez uz nemozem zmenit na iny, lebo sa bojim, ze sa mi vratia. :( A Epilator? :D :D :D U mna nikdy viac! Nejde mi tak o bolest, ale strasne mi zacali zarastat chlpky a trvalo dost dlho, kym sa to dostalo do normal. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa z H&S urobili este vacsie lupiny :D A co sa tyka epilatora, tak chlpky mi zarastali aj bez neho, takze v podstate to mam jedno, ale ma to vyhodu asponn v tom, ze mi nohy vydrzia dlhsie oholene...

      Odstrániť
    2. Daniela- mne H&S pomohol tiez, potom som to zmenila a po 1 pouziti sa mi lupiny zase vratili :/
      Mimochosom velmi pekny post :)) mas krasny ntb :3

      Odstrániť
    3. Dakujem, uz pomaly ale isto doziva :D

      Odstrániť
  2. Ten šampón od Vichy možno skúsim aj ja. Čítala som príbeh dámy X, ale mne sa absolútne nepáčil. Dokonca aj ten človek, čo to prekladal nechal nejaké slová v angličtine.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ak mas lupiny tak urcite skus, ale ak nie, neodporucala by som, pretoze ti moze len uskodit :(

      Odstrániť