piatok 21. februára 2014

Milani Lip Intense

Milani je americká kozmetická značka, ktorú som poznala z počutia len málo, no vždy ma lákalo vyskúšať niektorý z jej produktov. Pred pár týždňami som pri prezeraní internetu natrafila na stránku, ktorá ju zastupuje v Českej republike. Nakoniec som sa rozhodla objednať si tri produkty, ktoré ma zaujali asi najviac, a to rúž, farbu na pery a lícenku. Dnes by som čo to rada napísala o prvom z týchto produktov, konkrétne pôjde o farbu na pery Lip Intense.


Farba bola zabalená vo zvlášť obale, čo sa teda u nás v obchodoch len tak nevidí a strašne to oceňujem. Aspoň viem, čo kupujem a že mi do produktu predtým nikto nešprtal. Nedávno sa mi stalo presne to, že som si kúpila produkt, ktorý sa zdal v pohode, ale po otvorení doma som na lepšom svetle videla, že ho už asi niekto skúšal. Je to dosť nechutné a u amerických výrobkov oceňujem balenie kozmetiky a brala by som, keby sa to praktizovalo viac aj u nás.


Hneď na prvý pohľad ma farba zaujala obalom, ktorý je úplne suprový. Má sploštenú fľaštičku, vďaka čomu mi pripomína trochu lesky od Hourglass (ak to niekto pozná). Celkovo na mňa balenia pôsobí luxusne, no niekomu možno príde dosť gíčové. Avšak ja mám strašne rada lesklé a zlaté veci, takže u mňa má Milani vďaka tomu 100 bodov. No uvidíme, ako dlho vydrží písmo a či sa časom neošúcha. Značka Milani patrí v Amerike k jedným z najlacnejších a trochu mi pripomína produkty, ktoré sa zvykli predávať napríklad u nás na blšáku, ale ako vravím, mne sa páčia.


Obsah produktu je 6ml a súčasťou balenia je penový, klasický aplikátor, s ktorým sa farba celkom dobre nanáša.


Samotný produkt ma dosť prekvapil. Čakala som síce, že bude konzistenciou viac ako lesk, no opak je pravdou. Je dosť hutnej konzistencie, ale zároveň veľmi poddajný, nehrudkavie sa. Nelepí, príjemne sa kĺže a pery nijako nevysušuje. Ak si však pod neho dáte ešte pomádu, nič tým nepokazíte. Farba je veľmi intenzívna, sýta, neobsahuje trblietky, dosť dlho na perách vydrží, ale trochu sa otláča na pohár a podobne. Parfemácia je trochu umelá, povedala by som až chemická (možno výrobcovia by to označili ako bez zápachu, ale ja tam stále niečo cítim), no na počudovanie mi nejako neprekáža (napríklad pri Apocalips od Rimmelu som to pociťovala omnoho horšie, aj keď ten bol parfémovaný, no strašne mi smrdel a vždy keď som ho na perách zacítila, prišlo mi až zle a radšej som ho posunula ďalej).



Farba je dostupná v štyroch odtieňoch, ja mám 02 Pink Rave, ktorá všade na nete vyzerala viac do malinovo ružova, no v skutočnosti je to dosť žiarivá Barbie ružová, až cyklamenová. Momentálne sa ju neodvážim nosiť, no na leto bude ako stvorená a už sa na jej nosenie hrozne teším.

Farbu na pery, ale aj ďalšie zaujímavé produkty sa dajú zohnať napríklad TU, ale nájdete ich určite aj inde.

Poznáte značku Milani? Vlastníte niektorý z jej produktov?

XO, Nicka


your photo name

10 komentárov:

  1. A kde je fotka toho, ako Ti to vyzera na perach, ha? :D Ta farba je fakt awesome no ale ten obal.... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pravdu povediac som sa nad tým ani nezamýšľala, pery mám odfotené jedine v mobile, ale tak môžem skúsiť odfotiť doma foťákom ;) Balenie sa ti nepáči či čo? :)

      Odstrániť
    2. :D mne sa zdá celkom fajn, a perfektne zapadne do kabelky

      Odstrániť
    3. A inak už som dala fotku pier ;)

      Odstrániť
    4. Jejko... :) No a ak pekne zapadne, tak to je najdolezitejsie. ;)

      Odstrániť
  2. Tak tohle má naprosto boží barvu! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To veru má ;) Ale brala by som keby boli na výber aj menej výrazné farbičky :)

      Odstrániť
  3. Tybrdo! Nevypada to vubec spatne!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj,
    pozývam ťa ku mne na giveaway. Hráme o novučičkú farebnú košeľu. Stačí splniť dve jednoduché pravidlá a môže byť tvoja
    http://mademoiselleiva.blogspot.cz/2014/02/giveaway-colorful-shirt.html
    Prajem pekný deň
    Iva Klepi

    OdpovedaťOdstrániť